Aantrekkelijke prijzen en snel geleverd.

Alles wordt perfect ingepakt en netjes verzonden en een aanrader voor iedereen.

Snel en goed

Snelle levering en zeer goede Materialien.

Super goed

Snel besteld en spoedig geleverd, een heel goed bedrijf!

Makkelijk te bestellen en snelle levering in Nederland

goede prijzen met snelle service

tevreden

ik koop soms

bestelling word snel geregeld.

Website geeft een duidelijk beeld op de aangeboden produkten. Foto's en omschrijving maakt beslissing om produkt aan te kopen stukken makkelijker. Ook prijstechnisch een dikke plus.

Prima clientenservice, alleen jammer dat een .nl site in Belgie is gehuisvest.

Ik had verbandmiddelen besteld maar bij ontvangst bleek het toch niet de juiste maat voor de verwonding. Ik kon het pakket terugsturen maar dat moest helaas naar Belgie. Iets wat je niet verwacht bij een naam die eindigt op .nl. Dat werd dus een dure retour! Wellicht toch wat duidelijker op de site aangeven dat het bedrijf in Belgie gehuisvest is.

Keurig

Nette en snelle service. Goed verpakt. Top

alles goed

alles goed

Vlot en netjes

Zoek altijd de goedkoopste van dat moment en nog steeds is dat Viata.

Prima gelopen transactie

Goede verpakking netjes aangeleverd.

Mijn ervaring is zeer goed

Mijn ervaring met Viata is bijzonder goed. Snelle service en heel betrouwbaar. Ik raad Viata aan iedereen aan!

Uitstekend!

Ben al jaren afnemer van producten van Viata altijd alles snel gekregen, alleen korting helaas niet, maar de rest uitstekend.

Alles perfect!

Snelle levering van het juiste product.

Product half jaar houdbaar voor klein hondje

Het product is maar een half jaar houdbaar terwijl hij daar een jaar mee doet. Oplossing 10 procent van het aankoopbedrag vergoeden. Na tweede telefoontje gaven ze 10 procent korting bij aankoop ander product. Weten niet wat ze daar doen werkt langs elkaar door telefonische.

Supersnel geleverd.

Makkelijke site en snelle levering dus positieve ervaring.

I placed two creme order and it was delivered the next day without any problems.

Best

Ik heb alleen de beste ervaringen. Snelle verzending, kwaliteitsproducten, een ruime keuze en tegen de beste prijzen. Ik raad het iedereen aan.

Topproducten, goede prijs en snel geleverd!

Steeds heel tevreden over de levertijd en de kwaliteit van de producten.

goede service

besteld en snel geleverd

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek