Klasse

Ga zo door

Snelle nette levering.

Duidelijke website, snelle en correcte aflevering.

Duidelijke website, snelle en correcte aflevering. Bij het stellen van een vraag volgt snel een duidelijk antwoord.

Niet tevreden!

Eerder bestelde ik bij een andere was met ketoconazole maar deze niet en deze helpt ook niet tegen schilferige witte vlekjes op het lichaam!Die andere met ketoconazole wel!!Klein beetje op de vlekjes aanbrengen 5 min. wachten en uitspoelen.Twee of drie dagen herhalen en klaar. Helaas dat ik deze nu kan niet terug sturen omdat heb ik het gebruikt!Fles lijkt zelfde maar helaas niet!

Erg hun best gedaan om de goede kousen te vinden.

Snelle levering, Eerst wat moeizame communicatie, daarna prima.

Snel en goedkoop

Snel en keurig verpakt…

Bestel vaker, levering altijd snel en keurig verpakt.

zeer goede ervaring met Viata

breed assortiment en snel geleverd !!

Super tevreden

Snelle levering. Werden goed op de hoogte gehouden

Onzin vraag

Producten prima. Snelle levering.

Goede ervaringen, snelle service

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Super service.

Super service, snelle levering, goede prijs. Zeer tevreden.

Voordelig geprijsd, goed verpakt, duidelijk verzendingstraject via mail wat ik altijd prettig vind. Wellicht tot ziens!

Prima! Alles is vlot bezorgd

Prima, duidelijke communicatie en vlotte bezorging.

Na bestellen snel in huis!

snel besteld en stipt geleverd

Bij bestelling direct zichtbaar of artikel beschikbaar is. Na bestelling stipt geleverd op de aangekondigde datum. Tot nu toe nooit langer dan 2 dagen tussen bestelling en levering! Zeer goed!

prima bedrijf

mijn bestelling was prima verzorgt ,en afgeleverd

ûitstekend

altijd snel en juist bediend

Goede service.

Levering altijd op tijd.

een 10 is nooit geloofwaardig wij zijn maar allemaal mensen

wij zijn zeer goed te vreden

Prijs kwaliteit

Zelfde doosje bij onze apotheek veel duurder. Verder de site bekeken. Kom hier zekers hier terug voor andere producten.

Helemaal tevreden

Snel en goed verpakt afgeleverd

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek