Middelen goed te vinden, snelle levering.

is verbeterd en neem nu elke dag een tablet

Correct en snel

Mijn bestellingen worden altijd correct en snel geleverd, blij mee!

Supersnelle levering !!

Netjes en heel snel geleverd

Super netjes

zeer goed

Het is erg geweldig

Ik ben 5 jaar geleden begonnen met mijn ervaring. Ik heb om advies gevraagd, ze zijn snel met en levering.Het is echt een ervaring die de moeite waard is.

Snelle levering en stuk goedkoper en origineel product. Super.

Super snel

Alles 100%

Opnieuw goede ervaring!

Erg klantvriendelijk

Had bestelling gedaan die ook netjes op tijd is geleverd. Maar bleek niet goed. Naar bezoek specialist. En werd zonder problemen terug genomen.

Uitstekende service

Snelle service en correct

positieve ervaring

Leuke site, veel keuze en vlotte levering

tevreden

mijn ervaring met viata is zoals altijd zeer goed,verpakking is ok,producten zijn ok, verzending is op tijd

Altijd op tijd en goed verzorgd

Levering service informatie materiaal netjes ingespakt nooit kapot.

Snelle levering. snelle service. goed geïnformeerd. komt netjes verpakt aan huis. Goed materiaal. Is nooit kapot aangeleverd. Ik ben zeer tevreden dikke 10.

Correct en snel geleverd.

Correct en snel geleverd.

Top artikelen!!!

Snel service & top artikelen.

Bestelling makkelijk te plaatsen op de site. Bezorging naar Nederland zonder extra kosten, en levering geheel volgens afspraak. Top!

Een aanrader

Blij dat jullie dit verkopen, snel bezorgd en verstuurd

product besteld en werd snel geleverd

Snelle en goede levering. Keurig verzorgd

Goede ervaring. Dacht eerst niet geleverd op mijn adres. Bij iemand anders afgegeven. DPD had het uitbesteed aan DHL. Was even verwarrend, omdat op pagina van DPD stond geleverd. Verder tel. contact vriendelijk en meedenkend.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek