Precies wat ik nodig had en besteld hebt keurig op tijd geleverd

Goede ervaring

Regelmatig bestel ik producten bij Viata En en ervaring is goed. Goede producten tegen een betaalbare prijs.

Goed.

Kleurige en snelle levering, ga zo door. Groet H Romijn.

goede service

Doen wat ze zeggen

en goede communicatie

Supersnelle levering

Goed en professioneel mijn producten ontvangen

Super snelle levering

Ik heb zalf besteld en moet zeggen hij is super goed en de verzending was ook super snel bij mij hier .

snel en goede prijzen

goede prijzen, snelle service

Op tijd en prijs vriendelijk

zeer goed

zeer snel geleverd geweldig

Ik ben tevreden

Snelle, accurate levering

Mijn bestelling vanuit Nederland werd binnen enkele dagen geleverd, ik werd keurig op de hoogte gehouden van leveringstijd.

Correcte levering!

Snel en correct geleverd. Kan niet beter

Komen levertijden niet na

Waardeloos, zetten bij elk product voor 16.00 besteld volgende dag in huis. Alle 4 de producten zijn om 8.00 uur besteld en komen 3 dagen later aan. Jarenlang klant geweest, bestel er nooit meer.

Prima producten, prima levering!

duidelijke website, ruim aanbod aan producten, levering helemaal in orde.

zijn zeer accuraat

Behulpzaam en snelle levering

Prima en snel bezorgd

Uitstekende service!

Een mail gestuurd omdat ik een fles niet had ontvangen. Er werd snel op de mail gereageerd en de fles is alsnog nageleverd.

Slechte ervaring

Ik bestel online, vervolgens kies ik voor de optie thuisbezorgen wordt het alsnog naar een afhaalpunt gebracht. Ik ben slecht ter been en was de hele dag thuis en de bezorger is niet geweest. Nu wordt het vandaag terug gezonden omdat ik niet in staat ben het op te halen. Is contact opgenomen met viata en als het goed is sturen zij het opnieuw. Tevreden met deze oplossing!

Snelle, correcte levering.

Goede service en goede prijs kwaliteit verhouding.

Geweldig...

Geweldig? In een paar stappen besteld en heel snel bezorgd... Kan niet beter... Chapeau!

uitgebreid gamma produkten, geleverd met prima service aan voordelige prijzen

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek