Vlot

Alles was simpel, duidelijk en verliep vlot. Ook kwam het bestelde product tijdig aan.

Fijne site, nette afhandeling en snelle verzending!

Ik vernevel al geruime tijd en was op zoek naar nieuwe mondstukken. Echter, in verhouding bleek een nieuwe vernevelaar (Philips Elegance) voordeliger te zijn. Na het plaatsen van mijn bestelling las ik de recensies en hoopte op een positieve ervaring. Via e-mail werd ik keurig op de hoogte gehouden van het bestelproces en binnen enkele dagen ontving ik het pakketje. Het was zorgvuldig ingepakt, wat mijn enthousiasme alleen maar vergrootte. Zo tevreden was ik dat ik besloot om telefonisch contact op te nemen met de klantenservice om mijn complimenten te uiten over de vlekkeloze afhandeling. Als ik in de toekomst weer iets nodig heb, weet ik nu waar ik het moet bestellen. Chapeau!

Snel geleverd en goed verpakt

zie boven

Product wat ik kocht was goedkoop en werd snel geleverd. Prima

Gewoon goed

Snelle verzending,duidelijke communicatie, fijne kortingscodes

Alles zo als verwacht af gehandeld!

Goede kwaliteit en prijsverhouding.

Snelle levering en een fijne prijs.

Goede service en snelle levering

Heldere site en snelle levering

De site is helder, geeft goede informatie en daarnaast is de levering snel.

Snel en betrouwbaar

Een goede communicatie via de mail

De verzendkosten werden terug betaald!! Had dit niet verwacht. Ook vriendelijke mails van de medewerksters. Top!

Snelle levering. Heel tevreden al jaren.

Ik bestel al een hele tijd bij Vista en ben heel tevreden. Snelle en accurate levering.

Prima producten voor een redelijke prijs en snel geleverd.

Prima producten voor een redelijke prijs en snel geleverd.

Geleverd zoals besteld, met een handgeschreven welkomstkaartje (eerste bestelling): een opvallend en leuk gebaar.

Als vanouds: accuraat en snel.

Weer wat spullen bij Viata besteld. Wat werkt hun website toch handig. Ook nu werd ik weer goed geïnformeerd via de mail en had ik alles zeer snel in huis. Fijne apotheek!

goede ervaring mee

zeer goed

Snel en correct

Veilig en discreet

Goede betrouwbare website!

goede producten en snelle levering

very good service, fast delivery, clear product descriptions and great prices

Vlotte levering. Prima verpakt

Alleen maar positief

Goed assortiment met goede info. Snelle levering. Helemaal perfect

alles is ok

alles is ok

prima en snel

gemakkelijk en snel leveren, niet dat ze alles hebben maar er bestaan ook veel artikelen voor verschillende aandoeningen.

prima levering

Bestelling is snel geregeld.

Goede website op tijd geleverd goede prijs

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek