Beste prijs en vlotte levering

Ik was op zoek naar een product, hier gevonden voor de beste prijs. Ook snel geleverd. Prima service.

betrouwbaar

bestelling wordt op de gegeven tijd geleverd

Correcte en snelle levering

Zie hierboven.

Goed product

Uitstekende kwaliteit.

Prijs/kwaliteit is prima. Snelle levering.

Alles super!

Altijd snelle bezorging en goede service! Met plezier bestel ik bij Viata!

Nette site en keurige levering.

breed assortiment, maar snel bezorgen is er nooit bij..

Zo ongeveer alles wat je privé zou willen bestellen bij een apotheek, vind ik bij Viata. Top. Nadeel is dat het 'vandaag besteld, morgen in huis' in mijn herinnering in nog niet de helft van de leveringen is goed gegaan. Er wordt vaak een dag 'gesmokkeld'...

Top kwaliteit producten en snelle levering

Heel tevreden

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Ik vind altijd de producten die ik nodig heb op de website van Viata. De prijzen zijn betaalbaar en de kwaliteit van producten is uitstekend.

prima afhandeling

was kort maar prima

betrouwbaar en correct

Niet altijd is te voorspellen hoe een wond geneest, niet altijd gaat dat goed en dan is het fijn te weten dat Viata de producten voor een goede wondbehandeling snel kan leveren.

Fijne en snelle service

Duidelijke site met veel producten.

Viata heeft wat ik zoek :)

Goede product en op tijd. Bedankt!! Viata

Zeeeer goed

voor herhaling vatbaar

zeer veel keuze voor een goede prijs, snelle verzending

Makkelijk besteld, keurig volgens afspraak bezorgd! Beter kan niet.

Super service!

Super service, snelle levering!

Uistekend

Bestelling snel geleverd

super tevreden

volledig tevreden, alles goed gegaan met de aankoop.

Snelle, correcte levering

Toch gevonden

Niet gedacht dat we voor een aanvullend voedingssupplement voor kalveren met diarree bij de website van een online apotheek uitkwamen die vooral gericht is op humanitaire geneesmiddelen. Van de overzichtelijke website tot de prima bezorging een echte aanrader.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek