Snel levering hoge kwaliteit goede prijs en aardig personeel

Snel levering hoge kwaliteit goede prijs en aardig personeel

Snel de spullen in huis

Aanvulling van mijn spullen besteld. Zouden een paar dagen later bezorgd worden, maar kwamen al veel eerder. Ook goed op de hoogte gehouden van het hele proces. Dikke duim omhoog!

Perfect!!!

Kort samengevat Ruim en overzichtelijk assortiment, bestelde producten snel geleverd.

Is helaas minder geworden

Kocht altijd wat producten voor mijn dochter die in België vrij te koop zijn en helaas in Nederland niet. Gaat om producten tegen jeugdpuistjes. Nu mag ik dit niet meer bestellen.

Het gewenste product en prima verzorgd

Keurig op de beloofde tijd

Super prijzen

Heel vriendelijke mevrouw aan de telefoon

Heb al vaak een bestelling geplaatst en altijd keurig verpakt en op tijd Dus een tevreden klant.

Prima snelle levering: alleen zo’n hulpmiddel om steunkousen aan te trekken had in enveloppe zo in brievenbus kunnen komen. Nu kwam het in een doosje met besteldienst wat aangepakt moest worden door een 95 jarige… Dat is voor verbetering vatbaar..

Goede en snelle levering.

Super snel en correct met een persoonlijk briefje

Super snel en correct met een persoonlijk briefje erbij

Een product dat bij geen enkele apotheek in de buurt leverbaar was kon ik bij Viata wel bestellen en werd zeer snel geleverd.

Super en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Mooi welkomscadeau, super.

Geweldig, super

Zeer snel geleverd

zeer goed geholpen

zeer goed geholpen en snelle verzending echt top

Snelle levering tegen goedkoopste prijs

Het pakket is in goede orde na 2 dagen ontvangen. Het product was de goedkoopste van alle gevonden pagina's op google. Bol.com vroeg 15,-- voor hetzelfde product dat ik bij Viata voor 9,25 euro kon bestellen.

Goed!!!

Perfect, gewoon top!

Ik ben al jaren klant van Viata-apotheek, daar zijn altijd goede producten en snelle levering.! Viata-medewerkers, jullie zijn toffe jongens en echte profi! Hartelijk bedankt!

Gelukkig dat ze bij jullie verkrijgbaar waren.

Bij mederiva slecht verkrijgbaar, iedere keer maakt de fabriekkant ze niet omdat de ingrediënten niet verkrijgbaar zijn zeggen ze

Prijs is goed en snel geleverd

Na een bestelling geplaatst na 1dag al geleverd en niet te duur.

Bestelling op tijd geleverd

Heel tevreden!

Zending op tijd en netjes verpakt

Prima !! Heel erg goed geholpen 8 door een zeer sympathieke klantenservice dame

Prima, efficiënt en sympathiek

Producten Besteld,en heel snel in huis!

Mooie prijzen en snelle levering, gewoon top!

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek