Goede overzichtelijke website.

Het produkt dat ik wilde bestellen was snel gevonden, door naar bestellen en afrekenen. En binnen enkele dagen werd het al bezorgd. Precies zoals het behoort te gaan.

Prima en betrouwbaar bedrijf. Snelle levering, goed produkt voor een heel voordelige prijs. Kreeg een leuk kaartje bij de bestelling met een code voor gratis levering bij de volgende bestelling.

Vlotte levering, goede prijs

beste prijs en snelle levering

beste prijs en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

Snelle correcte afhandeling

Wij hebben voor de tweede keer een bestelling gedaan. Net zo als de eerste keer snel en zonder poespas geleverd. Houden zo

Uitstekende online service en bezorgservice

Uitstekende online service en bezorgservice, deskundig en eerlijk bedrijf!!!!!!!

Goed en snelle regeling

Ook erg handig dat het makkelijk geregeld is om het pakketje ergens anders te laten bezorgen

Geweldige levering

Mijn bestelling werd heel snel en goed verpakt ontvangen

Snel en alles in orde

Snel en alles in orde

Geweldig klanten-georienteerd

Bovenstaande zegt wel genoeg. Jullie behulpzaamheid is groots!!

Top bedrijf

een goed assortiment en artikel ontvangen binnen een supertijd

een goed assortiment en artikel ontvangen binnen een supertijd!

Prima produkt en hele snelle levering!

Zie antwoord op vorige vraag!

Goed en snel

Dag later het goede product.

Perfect!

Het is voor de tweede keer geweest dat ik bij Viata bestelde. En opnieuw heeft het me verrast hoe vlot mijn bestelling werd verwerkt, resp. bij mij thuis werd afgeleverd!

Goede bereikbaarheid en top service.

Top service en contact.

mijn ervaring

Ik ben zeer tevreden over het supplement melatonine Complex

Fijn om bij jullie te bestellen

Je kunt goed vinden in de online winkel, als je iets niet kan vinden kun je chatten met 1 van de medewerkers, krijg je direct antwoord, dat is geweldig

Slaapcapsules Arkorelax

Ik het vorige week slaapcapsules ontvangen maar die helpen niet om wat langer te slapen, nik was elke nacht 4 uur wakker en bij inname van de ARKORELAX capsules ben ik op dezelfde tijd wakker, dus ze helpen niets. Jammer

Snel en goed

Levering en kwaliteit: snel en goed

Besteld en de volgende dag in huis.. top service

perfecte service

Te gekke klantenservice

Correcte en snelle levering

Het bestelproces is eenvoudig waarna een snelle en correcte levering plaatsvindt. Overigens vond levering plaats in een passende omdoos en niet zoals je vaak ziet een belachelijk grote omdoos met enkele kleine verpakkingen waardoor meer lucht dan product getransporteerd wordt. Keurig dus.

Goede service en snelle levering

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek