Duidelijk en snel

Duidelijke website, bestellen ging goed en een snelle aflevering.

Kan niet beter,ga zo door

Goed en heel snel

Als boven

Geweldig!!!!!

Het beste bedrijf waar de klant telt.

Snel, behulpzaam en perfecte service

Al vele bestellingen geplaatst en altijd extreem snel en goed verpakt geleverd. Nooit een probleem gehad. Bij vragen altijd netjes en vriendelijk behandeld. Echt een aanrader!

Geleverd wat ik besteld heb

Snel en goed

Goed assortiment en snelle levering

Goed assortiment en snelle levering

snel en volledig

bestelproces is prima, advies waar ik om vroeg , ook perfekt , bestelling snel geleverd

goed service

goed service

+Viata verdiend een plus beoordeling.

Omdat het dieetvoer voor mijn kat momenteel in Nederland niet verkrijgbaar is, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief en vond ik deze belgische online apotheek. De bestelling werd, netjes ingepakt in een doos die zelfs voorzien was van een breekbaar sticker, keurig geleverd binnen twee dagen. Mocht het nodig zijn, dan durf ik hier zeker vaker te bestellen.

Goeie site, duidelijke foto’s

Bestelde er voor de 2e keer en levering verloopt zeer vlot.

zeer snelle levering

Ervaring heb ik nog niet omdat ik pas klant ben.

goed advies en snelle levering

Contact gehad over de ODM5 oogzalf. Werd goed uitgelegd. Goede uitleg over dit product. Over andere medicatie kan ik niet oordelen.

Correcte snelle levering

Correcte snelle levering!

Gewoon goed

Gewoon goed geregeld en snel

Snel geleverd.

Snel en goed ontvangen

4x floradix besteld voor een lage prijs.

Betrouwbaar

Bestel diverse producten, prijs kwaliteit en levertijd uitstekend

Voordelig en snel

De voordeligste prijs die ik kon vinden en snel geleverd.

Geen aanmerkingen

Geen commentaar

Voor mijn eerste bestelling 10.sterren alles is gegaan zoals beloofd

vriendelijk,gemakkelijk te bereiken,vlotte afhandeling,prima

blij dat dat ik deze reckeweg middelen bij viata kan kopen e.a.

Goed product, en keurige behandeling.

Goed product, en keurige behandeling, en erg snel geleverd. Erg vriendelijke mensen, doen hun best om de klant tevreden te stellen.

Snel geleverd en goede prijs verhouding. Waar de apotheek in Nederland zei niet te kunnen leveren. Kon ik het bij uw firma zo bestellen en vlotte levering.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek