prima geregeld

groot assortiment, goed werkende site, snel geleverd

Ben 100% tevreden.

100% tevreden

makkelijk en fijn

Duidelijke website, snelle levering en snelle antwoord op de mail gehad.

goedkope producten en snelle bezorging

Ik bestel graag bij Viata. Ik vind de producten niet goedkoper en het is fijn dat ze een kortingscode sturen die je de volgende bestelling weer kan gebruiken.

Keurig en op tijd geleverd

De gevraagde producten voldoen aan de beschrijving, kwamen goed verpakt en binnen de verwachte termijn aan.

Goede aanbieding, snelle nette levering!

Mooie aanbieding gevonden. Daarna snelle nette bezorging.

super betrouwbaar en snel

Goede bestelinformatie en ze doen wat ze beloven snel. Geen probleem gehad al bestellingen lang!

Snelle en nette levering.

Prima webwinkel

Zeer snelle en correcte levering Geen belachelijk grote verpakking !!

Perfect !

Gewoon Suppppper, zoals het hoort, snel, betaalbaar & corrrrect !

Alles ok

Super snelle levering.

Fijne ervaring, goed verpakt, snelle levering.

geweldig

positief

Good

Goods arrived on time......

Product voldeet niet aan beschrijving van producent. Probeerde eerst zelf met producent Bauerfeind Benelux op te lossen maar de customer service agent Dennis schreef alleen maar onzin. Toen kwam Birgit van Viata in beeld en zij heeft alles snel en kundig opgelost en concrete hulp aangeboden. Wat een fijne ervaring bij Viatia.

Correct en op tijd

Duidelijke site, snelle levering

Slecht

Ik heb vrijdag de 18e augustus een e-mail gestuurd over het gebruik van de cannabis gel. Ik kreeg veel bijwerkingen van mijn luchtwegen en ik werd heel benauwd. Ik heb nog bijna een volle tube. Ik heb gevraagd of ik deze terug mag sturen en mijn geld terug kan krijgen. Tot op heden heb ik niets meer vernomen. Met vriendelijke groet. Mw. R. mes-Hoffer Koningsspil 20 1834 TG. Sint Pancras

Goed muv toevoegen van de rekening

Ik ben erg tevreden met de service van Vista als advies wil ik meegeven “doe bij de levering gelijk de rekening . Groetjes Co Albers

Prima internet Apotheek

Altijd snelle levering en goede verzending

Volgende dag is in Nederland afgeleverd. TOP!

perfect

altijd perfect op tijd en de juiste producten.

Ik ben zeer tevreden

Zeer tevreden en een snelle levering

Volgens verwachting.

Fijn om te shoppen bij +Vista.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek