Prima bedrijf

Goedkoop en snel thuis!

Fijne website.....goede aanbiedingen en vlotte levering....dus TOP

Netjes en snel

Gewoon goed geholpen

Uitstekende service

Snel leveren en uitstekende service

snelle bezorging

idem als boven service is prima

Prima!! Aanrader

Snel geleverd!

Alles was prima verzorgt

Op tijd gekregen en op de hoogte gehouden wanneer de bestelling kwam

Had mijn product vrij snel in huis

Ik had mijn product vandaag besteld en de volgende dag kon ik het ophalen

Kwaliteit en keuze uitstekend, snelle levering.

Duidelijke website met uitgebreid aanbod v drogisterij en vrij verkrijgbare apotheekproducten. Snelle levering.

zeer tevreden

mijn bestelling werd perfect afgeleverd en de producten waren van goede kwaliteit en de houdbaarheidsdatum was ruim een jaar later. en je krijgt iedere keer wel weer een presentje voor een volgende aankoop. ik zal zeker klant blijven en het vrienden en bekende vogelkwekers aanbevelen hier producten te kopen, want ze zijn echt goedkoper, m,vr groet ger

Very good

agility in product delivery

Fijne apotheek

Ik koop daar oogdruppels die bij andere( nederlandse) apotheken duurder zijn.

Geen negatieve melding

Professionele behandeling .

Altijd alles keurig geregeld .

Zeer ruim assortiment, regelmatig goede kortingen, vlotte levering en indien nodig krijg je steeds vriendelijk advies . Wat wil je nog meer? Ik ben fan!

Snel nieuwe product gestuurd in plaats van defecte

Ik heb een product met fabrikant fout gekregen. Klantenservice beantwoord snel over telefoon en e-mail. Ik had een nieuwe werkende product binnen een week gekregen.

Gekregen wat ik precies besteld heb. Snelle levering. Netjes verpakt.

Snel en keurigbezorgd

Werd keurig en snel geleverd.

Erg fijn

Goede snelle levering goede producten en we werden goed geïnformeerd

wederom een snelle levering!

opnieuw wat besteld bij Viata. Duidelijke website, makkelijk te bestellen. Alles is weer super snel geleverd.

Erg goed!

Groot aanbod aan producten. Zeer divers. Snelle leveringen. Kortom erg tevreden. 5 sterren dus

Klantvriendelijk en snel

Top online winkel. Helpen snel en hebben goede producten. Meerdere malen fan.

Snelle levering.

Goed contact, levering conform afspraak. Zal regelmatig nabestellingen gaan doen. Scherpe prijzen.

Vanaf bestelling tot super snelle levering, goed geïnformeerd. Aanrader!!

Dit is onze eerste keer dat we besteld hebben. Alles ging goed. We zijn erg tevreden

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek