Op tijd

keurig

Hetisgoed

Mijn ervaring isgoed

snel en goed

correcte en snelle levering van de bestelde producten

Snelle levering en goed verpakt!

Makkelijk bestellen, snel geleverd

makkelijke website om te bestellen en snel geleverd

volledig, correct en snel

Goede prijs, ruim assortiment en snelle levering. Eerste ervaring maar ga volgende keer hier hier weer winkelen!

Snelle levering!

Ik bestel bij jullie fittydent, elders niet/heel slecht leverbaar. Snel thuis, bestellen is makkelijk.

Jullie zijn snel

De levering duurde langer dan aangegeven was. Product goedkoper dan bij andere leveranciers.

Goede service, prima producten

Altijd op tijd

Goede assortiment, snel levering en goede customer service.

Snel geleverd, 1 dingetje ik zou de verpakking wat kleiner maken of is dat juist onhandig! Verder niks dan lof!

prima geregeld

groot assortiment, goed werkende site, snel geleverd

Ben 100% tevreden.

100% tevreden

makkelijk en fijn

Duidelijke website, snelle levering en snelle antwoord op de mail gehad.

goedkope producten en snelle bezorging

Ik bestel graag bij Viata. Ik vind de producten niet goedkoper en het is fijn dat ze een kortingscode sturen die je de volgende bestelling weer kan gebruiken.

Keurig en op tijd geleverd

De gevraagde producten voldoen aan de beschrijving, kwamen goed verpakt en binnen de verwachte termijn aan.

Goede aanbieding, snelle nette levering!

Mooie aanbieding gevonden. Daarna snelle nette bezorging.

super betrouwbaar en snel

Goede bestelinformatie en ze doen wat ze beloven snel. Geen probleem gehad al bestellingen lang!

Snelle en nette levering.

Prima webwinkel

Zeer snelle en correcte levering Geen belachelijk grote verpakking !!

Perfect !

Gewoon Suppppper, zoals het hoort, snel, betaalbaar & corrrrect !

Alles ok

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek