Makkelijk bestellen en supersnel geleverd

Makkelijke website en keurig op de hoogte gehouden van het bestel en leverproces. Binnen 2 dagen ontvangen.. heel blij mee.

Snel en goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, deze keer goede verpakking, makkelijk bestellen

Besteld en snel geleverd.

Is toch duidelijk genoeg!!!!

Heel tevreden!

Op zondag 2 flessen appelazijn besteld en biologische kamille, géén verzendkosten en op de daaropvolgende maandag afgeleverd. Keurig en veilig verpakt. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en verzending d.m.v. e-mails. Prijs kwaliteit is ook goed. Ik ben zeer tevreden!

zeer positieve ervaring

goede communicatie en snelle levering

Snel, goedkoper en goed assortiment

Ook fijn dat je een ophaalpunt kunt selecteren. Ik koop hier al jaren en het gaat altijd goed.

Zie bovenstaand, niets aan toe te voegen

Ze leverden snel wat ik besteld had.

Besteld de volgende dag in huis met 'n boodschap erbij dat de volgende bestelling gratis wordt verzonden. Mooie service

Score moet een 10 zijn

Snelle levering, prima afgehandeld

ZEER TEVREDEN

goede service , snelle levering , goed verpakt .

Het bestellen waard

Site zeer toegankelijk. Ruime keus. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle levering. Uitstekende communicatie.

groot bedrag besteden om de verzendkosten vergoed te krijgen

jammer dat het bedrag zo hoog moet zijn voordat je de verzendkosten vergoed krijgt

Keurig netjes verzorgt en snel ontvangen, proficiat,

Zie boven

Alles was prima geregeld

Ik voel me op een respectvolle manier behandeld. Alles was prima, vriendelijk en keurig afgehandeld.

Altijd perfect

Altijd makkelijk bestellen, vriendelijke medewerkers, bestlleing altijd snel in huis!

Zeer betrouwbaar

Fijne service, alles wordt geleverd volgens afspraak.

Prima bestel mogelijkheid en accurate levering

Al eerdere bestelling gedaan , altijd top.

Ik gebruik genacol en merk na ca 3 maanden een lichte verbetering van mijn knieprobleem. Naar mijn idee wel erg prijzig.

snel en correct geleverd

Gewoon, zoals dat overal zou moeten gaan, maar hier dus ook echt gebeurt!

Snel en netjes besteld en geleverd

Snel besteld, goede prijs en snel geleverd

Goede en snelle service

De bestelling wordt goed ingepakt, snelle verzending en aangename prijzen.

Ik had 2 wandlampen besteld waarvan 1 het niet zo goed deed. De andere doet het perfect. Ik had een mail gestuurd en daar had ik dit in aangegeven. Ik kreeg een advies mail terug, helaas was dat niet het probleem. Zonder moeite sturen ze mij een nieuwe wandlamp op! Super service dus.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek