Nette levering

Altijd op tijd er keurig verpakt

Snel en keurig optijd levering

Verpakking netjes

Fout of Bedrog?

In plaats van het duurdere hydryquinol kreeg ik het goedkopere hydroquinon geleverd. Een grote fout, want voor mensen van mijn leeftijd is hydroquinon nog nauwelijks werkzaam en ik een chronische ziekte waarvoor ik het echt nodig heb.

Erg tevreden over Viata

Had Lenzenvloeistof besteld die ik altijd heb. Maar voor de eerste keer bij Viata. Ze zaten een eindje onder de prijs dan andere online winkels. En goede bezorging, dus bllij mee.

Viata prima maar pakket ophaalpunt waardeloos

Goed product en snel klaargemaakt voor verzending. Helaas ging het daarna mis buiten schuld van Viata: de bezorgdienst (Mondial Relay) leverde af bij een nieuw ophaalpunt in Odijk dat totaal deze functie niet aankan. Terwijl ik het pakket zie staan in de winkel ontkent de eigenaresse dat het pakket binnen is.

Eerste keer besteld, Snel geleverd! Netjes verpakt!

goed in prijs, goed in prestaties

zie hierboven

Niks op aan te merken

Levering zoals aangegeven, duidelijke website, gekregen wat ik besteld heb. Top

Uitstekende levering en goederen

Snelle bezorging en goede zelfzorgmiddelen.

Prima ervaringen

Al vaak wat besteld en aflevering gaat altijd super snel. Ben erg tevreden.

Prima verzorgd!

Altijd netjes en snel verzonden, in het pakketje zit ook een persoonlijk kaartje, kortom dik tevreden.

Mooi assortiment en goede levering

Ze hebben een goed assortiment en het pakketje kwam netjes volgens afspraak op tijd.

Goede en snelle verzending.

Honing besteld. Was heel goed verpakt en binnen twee dagen geleverd. In een woord geweldig!!

Betrouwbaar en snelle levertijd

Het aanbod is groot en wat ik zocht was in de aanbieding, dus ik had een goede deal. Voor 4 uur besteld en de volgende dag had ik het keurig verpakt in huis!

Langer tijd

Ik wacht nu al 3 dagen op mijn bestelling.

Goede prijzen en vlotte bezorging

Duidelijke site, scherpe prijzen en super snelle levering! Top!

Goede service en snelle levering

Snelle reactie op mijn vraag per email.

Duidelijke webshop, snelle levering en alles is naar wens verlopen!

Snelle levering, goed verpakt. Helemaal prima.

Snelle levering, goed verpakt. Helemaal prima.

snel en netjes geleverd!

idem

Duidelijke website, supersnelle verzending !

perfect

Alles naar wens top

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek