Uitstekend product en mooi op tijd geleverd

Uitstekend product en mooi op tijd geleverd

Erg snel

Erg snelle correcte levering

Zeer goed!

Hele snelle service. PostNL heeft een fout gemaakt bij de bezorging. Vista stuurde mij direct een nieuw pakketje met een leuke attentie daarbij. Heel fijn!

Veel keuze

Prima website met veel keuze en mooie aanbiedingen. Snelle levering.

Zeer snel ontvangen!

Zeer snel ontvangen!

Vaker besteld bij Viata en elke keer snelle levering, goede info en prijzen.

Correct

De bestelling wordt keurig netjes verpakt, en snel verzonden. De correspondentie is ook correct.

Zeer goede ervaring

Slechts 4 sterren omdat ik de website onhandig vind. Het lukt niet om 1 stap terug te gaan.

Perfect en accuraat; leveren correct, snel en zorgvuldig.

Leveren snel, zorgvuldig en accuraat, met de nodige nazorg indien gewenst.

Goede producten duidelijke website

Hebben een assortiment aan goede producten. Duidelijke website en snelle levering

Aanbevolen

Snelle levering van bestelde producten

Veelal worden de producten die ik bestel zelfs nog sneller geleverd dan verwacht! Heel fijn, aangezien mijn product een bestelling is die ik nodig heb om katje gezond te houden!

heel goed

Ik ben heel tevreden en heb hele goede ervaringen.

Een geweldige webshop en service.

Uitstekend!

Zeer snel bezorgd en heel goed verzorgd!

Fijne webshop!

Goede webshop, gemakkelijk te navigeren. De levering van Viata is prompt, goederen worden goed en adequaat verpakt. Geen giga dozen voor klein artikel bijvoorbeeld;-))

Perfect!

Mijn bestelling was zeer snel geleverd en goed verpakt. Aanrader.

Keurig verpakt

Vlugge verzending en goed assortiment!

Vragen snel antwoord. Snelle levering

De bestelling goed verpakt en snel bezorgd

Perfecte afhandeling.

Goede en duidelijke website en keurige aflevering van de bestelde goederen.

Snelle levering in klein doosje .

Zie verder.

Heel snel en geen klachten. Was iedereen maar zo snel en ook altijd 5 euro of verzendkosten gratis. Een dikke pluim,!!!

goed en snel

altijd snel en goedkoper als een ander ben zeer tevreden

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek