groot assortiment, goede prijzen.

Viata geeft goede adviezen/omschrijvingen over hun producten. Zeker als je een gevoelige huid hebt als ik, is dat erg belangrijk! Ik bestel al jaren bij ze!

snel

snel

valt heel erg tegen

de oogpleisters plakken echt voor geen meter

Professionele apotheek

Alles netjes thuis afgeleverd voor een mooie prijs

Correcte en tijdige levering van de juiste spullen

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, tegen een aantrekkelijk prijs, absoluut een aanrader voor hypoallergene voeding voor de hond

duidelijk en toegankelijk

Toen mijn pakje bleef hangen ergens werd er meteen ingegrepen met resultaat.

Snelle levering. Vond alleen voor een tube crème de verpakking wel erg groot waardoor het niet door de brievenbus kon.

Levering bruistabelet

Alles perfect

Goede kwaliteit en goede service

Ik gebruik genacol al een paar maanden en krijg al resultaat. Ben zeer tevreden

Alles volgens afspraak geleverd

Breed assortiment, snelle leveringsvoorwaarden, levering conform afspraken.

Zo zou iedere webshop moeten zijn.

Na bestelling gelijk op de hoogte worden gehouden van verzending. Zeer betrouwbaar. Als leuke atentie een welkomskaart met voor de volgende een gratis verzending.

Snelle levering en betaalbaar

Snelle, professionele service!

Eerste keer koper van deze site, en aangenaam verrast hoe gemakkelijk het was. Grote verscheidenheid, uiterst professioneel; bevatte zelfs een persoonlijk briefje bij onze eerste aankoop. Sterk aanbevolen.

Snelle levering en goede prijs.

Dit is mijn derde bestelling bij Viata en ben nog steeds erg tevreden.

Het schoentje was helemaal verschoven, dus niet echt blij!

Gebruik het niet meer.

Goed!

Héél vlot geleverd, goede service!

Goedkoop

Verreweg de voordeligste Daktarin . Snel bezorgd , Viata is een aanrader !!!

Een hele goede service.

hier onder beschreven.

heel goed gedaan zo als altijd.ga zo door dan blijven de klanten terug komen.gr.roel.

Snel klantvriendelijk.

Medicijnen besteld, deze waren uitstekend en ook snel geleverd.

Betrouwbaar

Altijd accuraat en snel.

Alles prima op tijd geleverd

het op tijd leveren van een bestelling is heel belangrijk voor de ontvanger maar ook voor Viata. Voor mij de eerste keer dat ik bestelde en ik kon het bijna niet geloven. Alles perfect verlopen. Bedankt

Snelle bezorging met leuk kaartje

Ik woon in Breda(nl) maar had mijn bestelling de andere dag al binnen. Netjes verpakt én met een leuk kaartje erbij twv gratis bezorging bij volgende bestelling.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek