snelle en keurige levering

de dag na bestelling al geleverd!

Helemaal goed

Niets op aan te merken

Zeer efficiënte apotheek

Wanneer ik iets bestel is het er gegarandeerd de volgende dag, keurig verpakt en altijd met een zeer lange houdbaarheidsdatum.

Goede dienstverlening

Simpel te bestellen, keurig geleverd !

Zie bovenstaand. Was zelfs nog een dag eerder dan aangegeven.

Super snelle levering

Snelle levering. Chat snel antwoord

Vlotte bezorging

Snel en netjes bezorgd met een kleine attentie en kortingskaart. Groot assortiment. Redelijke prijzen.

Als je wat besteld is het altijd perfect en gauw geleverd

Goed gegaan

Makkelijk bestellen ook per stuk en snel geleverd.

Goede medicatie voor huisdieren

Goede middelen voor huisdieren. Gebruik sinds kort ontwormings middel voor katten. De catminth 3g. Deze is erg effectief.

Fijne webshop. Goed assortiment Snelle levering,netjes verpakt

Snel besteld en snel verzonden

Snel en betrouwbaar

Altijd fijn om iets te bestellen bij Vista. De levering is snel en verpakt zonder plastic. Een bedrijf om op te bouwen.

Prima.

Altijd snelle levering

Ik ben gewoon heel tevreden

De ene dag besteld de andere dag in huis. Goede service.

Altijd prima service

Keurig en snel geholpen prima zo

bestelling correct en goed gelopen

bestelling correct en goed gelopen

heel tevreden.

goed verpakt, Fijne pakketinhoud.

Bestelde producten, snel geleverd.

Alle producten in 1 zending geleverd. In het verleden Mylan lactulose siroop ((Duphalac 667 mg/ml) nog bij Viata kunnen bestellen in een 1 liter fles. Nu 2 flesjes van 0,5 liter moeten bestellen, waardoor 1 liter ook iets duurder geworden. Werking uitstekend. Werking vitamine D3 natuurlijk niet merkbaar.

Tevreden.Levering is altijd op tijd.

Side is goed en voor vragen kun je altijd terecht!

Zeer goede service van dit bedrijf en uitstekend verzorgde levering.

Smiddags om 15.30 uur een bestelling geplaatst en de volgende dag om 12.45.uur de bestelling bij mij afgeleverd in veendam .gewoon top.

Werd keurig op tijd geleverd. Goed verpakt

Nvt

Betrouwbaar en groot assortiment

Mijn go to website als ik drogisterij artikelen nodig heb. Vaak goedkoper dan in Nederland.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek