Zeer snelle levering en goed verpakt.

bin sehr zufrieden

Werde sicher wieder kaufen. Habe schon einige Dinge ins Auge gefasst. Lieferung war recht schnell nach Österreich. Große Auswahl an Figuren. Finde immer etwas. Herzlichen Dank

top

snelle verzending, goede prijs kwaliteit

Gisteren besteld, vandaag in huis!

Als het op voorraad is, de volgende dag in huis.

prima, gemak

Elk jaar koop ik mijn jaar, kerstster.

100% tevreden

Ik ben zeer tevreden! Bedankt voor de uitstekende service! Heel graag weer! Groetjes RW

100% tevreden

gerne wieder

habe schon mehrmals aus Österreich bestellt. Ware kam immer sehr gut verpackt in Wien an. Kaufe ganz sicher wieder.

gerne wieder

Eerste aankoop

Heel tevreden over het volledige verloop tussen bestelling en levering. Duidelijke website die heel gebruiksvriendelijk is. Snelle verzending en heel goed/veilig verpakt. Tot gauw voor een nieuwe bestelling!

Eerste aankoop

Goede service en snelle levering

Elk jaar verzekerd van de jaarlijkse Kerstster

Prima, ik heb altijd op tijd mijn jaarster

ER verdwijnen steeds meer winkels en bij Kristal on line ben ik tot nu verzekerd van de Kerstster die ik elk jaar wil hebben

Prima, ik heb altijd op tijd mijn jaarster

TOP

STEEDS VRIENDELIJK GOEDE PRIJZEN SNELLE EN TOP VERZENDING

TOP

STEEDS VRIENDELIJK GOEDE PRIJZEN SNELLE EN TOP VERZENDING

top

STEEDS VRIENDELIJK GOEDE PRIJZEN EN SNELLE VERZENDING

Uitstekend!

Concurrerend, Snel en goed verpakt.

Zoals altijd geweldige service

Snelle bezorging van mijn favoriete artikelen tegen een leuke prijs

Prima afwikkeling

Ik tot heden uitsluitend goede ervaringen.

Snel

Snel,netjes verpakt

Snel

Snel,netjes verpakt

Communication TOP, toujours satisfait ;)

Communication rapide et saisfaisante ;) Kristalonline : TOP

80 Rijksstraatweg