Snel en goed

Goede prijzen en een snelle service

Ik heb swarovski kristal besteld en de bestelling was vrij vlug binnen.Meerdere bestellingen gedaan omdat swarovski krisstal prachtig is.Echt een aanrader.

oke

Netjes ingepakt snel geleverd dank je wel

Goede, snelle en vriendelijke service

Goede en snelle service, en goedkopere swarovski, aan telefoon ook behulpzaam en vriendelijk

Schitterende service!

De bestelling wordt steeds goed verpakt en tijdig verzonden en voldoet aan de verwachtingen. Ben reeds jaren een tevreden klant!

Ganz toller und zuverlässiger Swarovski Händler

Habe schon mehrfach bei Kristalonline bestellt, meine Erwartungen wurden immer zur Gänze erfüllt und habe mich bereits entschlossen, großteils nur noch bei diesem Händler zu kaufen. Die Kommunikation ist sehr freundlich und und auf Kundenwünsche wird umgehend reagiert und eingegangen. Für mich mein absoluter Lieblingshändler, einfach nur TOP.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Is.goed geregeld doen wat ze zeggen

?

Een zeer plezierige ervaring

Het kristal werd zeer snel geleverd. Het zoeken op de site was makkelijk en plezierig Minpunt was dat post.nl de doos gewoon op de stoep had gezet. Het kristal zonder doos was heel goed verpakt.

Super bedankt voor de snelle service

Mijn product was leverbaar daar kreeg ik netjes een mail over direct besteld en de volgende dag in huis top

Snelle levering en goede prijs

Fijne service

Meerdere keren al iets besteld. Ben afhankelijk van ov vanuit Haarlem. Fijn dat het wordt opgestuurd

Absolute top service, en snel!

Super aardig, en snel verzonden. Top echt top!

Snelle levering en goed verpakt

Super mooie items en perfecte service

Lieve en gezellige mensen die verstand van zaken hebben. Netjes aan huis geleverd en alles was perfect. Zit er enorm van te genieten

Altijd goede service .

Wederom snel wat nodig gehad van Swarovski , en dat is zeer netjes en goed bezorgd .

Het bestelde goed en snel geleverd

Snelle, correcte service

Snelle levering, alles in orde.

Geweldig, heel snel en zeer netjes verpakt en verzonden!!!

Als boven beschreven

Alles keurig aanwezig en heel

Snel bezorgd compleet en onbeschadigd

Netjes en snel geleverd

Bestelde zag er keurig uit. Goed verpakt e snel geleverd

Uitermate super goed

Mijn schoonvader was een piano bouwer ( maker )hij is twee jaar geleden overleden , dus hadden wij een aandenken plaats gemaakt in onze zilverkast met een foto van hem gemaakt in kristal en daar hadden we een piano van Swarovski bij gezet , maar toen ik van de week aan het poetsen was gebeurde het , het viel en was stuk , dan ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe piano , en die hebben we gevonden bij kristalonline gevonden heb eerst gebeld en werd ik positief beantwoord en vernam ik dat ze in voorraad was door een vriendelijke dame , en toen heb ik ze onmiddellijk besteld en betaald uiteraard, en deze is echt als beloofd twee dagen later heb ik het dan mogen ontvangen dus heel snel en super fantastisch verpakt met de nodige zorgen en bescherming , enzo konden we dan de herdenking plaats terug invullen , waarbij we zeer gelukkig mee zijn en waar kristalonline toch wel een grote rol ingespeeld , daar zij we dus uitermate zeer blij mee , als ik nog iets van kristal nodig heb weet ik zeker dat ik terug naar kristalonline zal contacteren, dat is zeker een feit . Nu wil ik nog enkel kristalonline nog eens goed bedanken voor de leuke en aangename ervaringen en behandelingen . DANK U WEL MVG VAN POELE WALTER

snelle levering, netjes verpakkingen, aanrader

snelle levering, netjes verpakkingen, aanrader

Top top top

Ik heb 2 grote stukken gekocht prestige schilpad en bowl apollo . Verkoper zeer vriendelijk . Je mag altijd vragen stellen. De levering was zeer snel. Goed ingepakt geen schade. Niet 1 dingetjes verkeerd . Alles is zoals op website wordt voorgesteld. Alles is echt TOP TOP TOP dank u en tot later voor een ander stuk Als je wilt bestellen doe het . Je zal goed behandeld worden.

Snelle en correcte levering

Zie titel

Heldere site en snelle afhandeling

Keurige en snelle verzending

80 Rijksstraatweg