Snelle levering!

Mooie mand! Precies zoals op de foto. Goed verpakt en snel geleverd

Wauwie

Een geweldige grote, robuuste en vooral stevige mand. Naam erop laten zetten in recht lettertype. De mand gaan we kado geven aan dochter en schoonzoon voor t opbergen van speelgoed als zij over 3 weken een puppy krijgen. Wordt een grote hond, vandaar een grote mand.

Top artikel

Het aangekochte artikel voldoet volledig aan de beschrijving

Fantastisch!

Super snel geleverd, keurig verpakt en prachtige mand. Wij zijn er zeer blij mee. Als ik weer een mooie mand wil scoren kom ik zeker weer bij jullie.

Niets ontvangen

Staat verzonden en zou track and trace code ontvangen. Maar niet gehad en niets gezien.

Leuke mandjes

Klein mandje voor toiletrollen besteld bij Mand en Stijl. Staat leuk in mijn nieuwe toilet. Was redelijk snel geleverd en goed verpakt. Blij mee.

prima mand alleen jammer dan er geen bevesteging bij zat

mijn vrouw vond hem eerst wel te groot maar toen zij haar sporttas er in deed en deze er goed in paste plus de fietsketting was zij er erg te vrede mee de rest is wennen toch

Perfect uitgevoerde bestelling

Wij bestelden 2 rieten bloembakken voor levering in België. Alles ging super snel en de goederen beantwoordden volledig aan de omschrijving op de website.

Kwaliteitsvolle unieke producten

Na lang op ons verlanglijstje te hebben gestaan 2 grote rotan wasmanden en rotan dienblad met eigen tekst besteld. De producten waren snel in huis, goed ingepakt en keurig bezorgd. Topkwaliteit!

Zo'n leuk product

De bestelling kwam snel en was erg goed verpakt. Het mandje is zo leuk, ik geniet er echt van!

De mand is prachtig

Nu kan ik boodschappen doen op mijn van Raam easyrider bike.

Hele fijne website, mooie artikelen en goede service

Alles netjes verpakt en snel geleverd, en een mooi mandje!

Professioneel en kwaliteitsprodukt

Snelle levering en goede kwaliteit

Ze waren heel leuk zal er nog meer bestellen.

Heel leuke mand!

Leuke mand, snelle levering!

Geweldig!

Al 3 keer een bestelling gedaan via Mand en Stijl. En alle keren erg tevreden! De laatste keer was ik laat met de bestelling, dus eerst gemaild voor de levertijden. Binnen een half uur reactie terug dat het moest lukken. Meteen besteld en volgende dag verzonden! Echt een aanrader!

Heel tevreden

Dank voor de snelle service en super tevreden met het resultaat wat ik besteld had.

Snel geleverd en mooi product

Snelle levering!

Een prettige website waar veel mooie dingen op staan!

Nette en snelle levering

Nette en snelle levering

goed, en betrouwbaar

Duidelijke site, levering volgens afspraak, we zijn zeer tevreden.

Prachtige manden en snelle levering.

Hele mooie mand ontvangen,ook goed van kwaliteit.

Snelle levering. Prachtige vensterbank manden met tekst

Snelle levering. Vensterbank manden met tekst waren goed verpakt. Prijs kwaliteit is helemaal prima.Ze zijn echt supermooi. Echt een aanwinst. Heel blij mee!