Altijd perfect

Snelle levering en altijd perfect zoals ik het wou. Heb al heel veel manden en leuk dat ze allemaal bij elkaar passen. Gewoon top

Goed verpakt , en een prachtige mand

Goed product en snelle levering

Goed en snel

Bestelling geplaatst en binnen enkele werkdagen werd de (fiets)mand met naam geleverd! Top!!

Kwaliteit voor redelijke prijs

Mooie mand.

Heel erg blij mee.

Probleem verzending keurig opgelost

Pakket was door bezorger in een andere straat afgeleverd. Na melding bij klantenservice is alles snel en uiterst correct opgelost Bestelde product is zeer naar mijn zin.

Super snel een super mooie mand ontvangen! Dochter is er helemaal blij mee!

Top kwaliteit en snelle levering!

Door de jaren heen al diverse manden en mandjes gekocht; altijd een mooi en kwalitatief super goed product!

Perfecte service

Al meerdere malen aankopen gedaan altijd piccobello in orde.

Zoals gehoopt

Wat een degelijke manden. Mooi en stevig! Voldoen meer dan gehoopt. Je krijgt waar voor je geld.

Prima verzorgd

Mooie spullen en snelle verzending

Hele mooie site vol mooie stoere landelijke spullen.

Super snelle en nette levering

Super snelle service en en goede levering

Goede service, snelle levering

Fantastische aankoop ,mooie manden net wat ik zocht

Super mooie mand en hele snelle service

Ik heb een haardhout mand besteld, dit was een cadeau voor iemand anders. Ik had gevraagd of de mand snel verzonden kon worden en de mand was er de volgende dag! Echt hele goede service. De mand is echt hartstikke mooi en stevig. Topcadeau voor de gever en ontvanger!

Mooie manden, ruime keuze, vlotte levering

Tevreden over aankoop

Hele mooi mand !

Snelle levering en de mand is heel mooi

Goed!

Vlotte verzending, goed verpakt en een super mooi mandje !

Prachtig

Mooi kwalitatief rieten mandje . Snelle levering. Eén aanrader

Geen mooi lettertype

Fiets mandjes besteld met naam. Helaas werkte de link naar de stijl van het lettertype niet. Maar ik dacht het zal er wel net zo mooi uit zien zoals op de voorbeeld foto's. Helaas is de naam op het bordje door de kleine sierletter letter "f" zo klein geworden dat het niet leesbaar meer is. Mailtje gestuurd, maar er werd niks mee gedaan. Heb je dus een naam waar een letter "f" in zit. Kies dan niet voor de sierletters. Als de naam ermee begint kan het wel.

Prachtige mand

Prachtig mandje, kwaliteit, het bordje met naam erop ook zo leuk.

De website is heel overzichtelijk. Bestellen is ook duidelijk. De levering gaat vlot. En de manden zijn super mooi en degelijk. Wij zijn heel tevreden!

Super snelle levering en prachtige manden. Heel blij mee

Fijne degelijke manden en snelle levering

De eerste keer dat ik hier iets besteld heb en ik ben zeer tevreden over de manden en snel geleverd! Top!