Heel erg tevreden

Geen lange levertijd Het product is precies wat wij zochten We zijn er erg blij mee

Fijne webwinkel met snelle levering

De mand waar ik toiletpapier in op kan bergen is super leuk!ben erg blij met mijn aankoop.het was prima verpakt en binnen twee dagen had ik het al in huis.prima webshop😀👍

Mooie artikelen

Het zijn mooie sterke artikelen,en ik bestel zeker meer.

Snel en correct geleverd

4 manden besteld en zeer tevreden over de kwaliteit en kleur. Een aanrader dus!

Mooie artikelen en snel bezorgd

Mooie teksten op de manden

Mooi, snel, vakmanschap

Toen mijn kleindochter, Veerle, dat ze graag een speelgoedmand wilde voor haar 5e verjaardag, vond ik al heel snel jullie site en heb meteen besteld. Hij werd heel snel geleverd en hij ziet er heel mooi uit. Een staaltje vakmanschap. Ik denk dat Veerle er heel blij mee zal zijn als ze hem zondag krijgt.

Mooie bak alleen het bovenplaatje is lelijk afgewerkt

Schattige bak! Heel snel geleverd! Alleen het bovenplaatje had ik mooier verwacht

Snelle levering, superleuk mandje. Heel blij mee!

We hadden een fietsmandje met naam besteld voor onze dochter. Hij was geloof ik de volgende dag al binnen en het is een superleuk mandje. We zijn er blij mee! Als hij te klein wordt voor haar fiets, zal hij wel in haar slaapkamer terecht komen:)

Prachtige landelijke stijl manden!

Keurig verpakt binnen gekregen. Mooie kwaliteit! Aanrader!!

Sup er leuke spullen

mooie manden prijs/kwaliteit is goed

Eerste ervaring met Mand & Stijl. We zijn heel tevreden. Duidelijke website, snelle levering, mooi product die aan onze verwachtingen voldoet.

Mandje is op tijd bezorgd

Mandje is op tijd en onbeschadigd bezorgd

Top product en top service

Snelle levering en een mooi product. Het personaliseren maakt het nog leuker. Alle maten zeer duidelijk aangegeven op de website zodat ik alles wat ik nodig had snel kon vinden.

Een hele mooie fietsmand stevig en snel geleverd incl.naam!!! Super blij mee!

Makkelijk te bestellen, snel en keurig bezorgd

De mand was eenvoudig te bestellen. Mand en stijl heeft ons keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. De mand kwam keurig verpakt aan en voldeed aan al onze verwachtingen.

top

mooie spullen snelle levertojd

Super!!

Snelle levering super mooie producten

Top, snel geleverd en precies wat ik er van verwacht!

Fijne service, snel geleverd en communicatie prima. Product top!! Precies wat ik wilde.

Altijd goede service

Dit is mijn derde bestelling bij Mand & Stijl en ik ben altijd zeer tevreden geweest. Snelle levering, mooie producten, correcte service.

Keurig verpakt en op tijd geleverd

Fijn om op deze manier een kado te bestellen wat er zo mooi uit ziet

Correcte en snelle levering

Tevreden!

Zeer bevredigend

Zoekend naar een gepast mandje hebben we snel kunnen vinden wat nodig was om de vooropgestelde verfraaing van de woning waar te maken. De bestelling en de levering verliepen vlot.

mooi product

snelle levering,mooi product,had alleen heel veel moeite de mand uit te pakken,was bijna niet kapot te krijgen,de zwarte buitenste verpakking!

Snelle levering en meedenkend Goede kwaliteit Top!