Super snel en geweldig ingepakt om te vervoeren

Prima.

Prachtige manden precies zoals de foto's laten zien .e-mails worden snel en keurig beantwoord..heel tevreden.

goede service snelle verzending

mooie spullen

Kwaliteit in spullen en service!

Fantastische service. Luisteren echt naar de wens van de klant! Hier bestel ik een volgende keer zeker weer!

Snelle levering en mooie opbergmanden We hebben al een tweede gekocht. Kwaliteit blijft prachtig

Snelle levering netjes alles per mail bevestigd ik had alleen 1 van de 2 manden was niet recht hier kwam ik achter na het vullen van de mand

Prachtige manden

Groot assortiment Eenvoudig bestellen/betalen Snelle levering Een prachtige gepersonaliseerde mand Super!

Wederom een leuke, mooie mand besteld. Bedoeld voor vrienden die net een puppy hebben gekregen. Een zeer leuk en orgineel kado.

Erg prettig

Ik ben erg blij met mijn nieuwe wasmand. Het is praktisch en oogt mooi in de badkamer. Bestellen ging makkelijk en er waren voldoende manden van te kiezen. Mijn oude wasmand (niet van jullie!) is na veel jaren gaan rotten aan de onderkant waar het stond op tegels die vochtig werden bij het douchen. Mijn nieuwe wasmand heeft rubberen dopjes onder op de poten, zo als de vloer nat wordt, staat de wasmand zelf niet in het water. Goed doorgedacht!

Mooie producten

Mooie producten met snelle levering

Mand snel verstuurd en van mooie kwaliteit!

Snel besteld, snel geleverd, goede opvolging, geen problemen.

Een prachtige hondenmand!

Zeer snelle levering omsteeks de kerstdagen

Zeer goede service en goed verpakt

super goede service en heel snel geleverd, ondanks de feestdagen

Goede service, gelijk een bericht met welke soort stijl ik de letters wilde hebben. Een dag later al de mand in huis. Goede, stevige mand. Goede kwaliteits-prijsverhouding.

Wat ik heb besteld werd ook netjes en op tijd geleverd

Snelle levering. Prijs-kwaliteit echter slecht.

Zie hierboven

Prachtige mand

Voor mijn Doodle een eigen speelgoed mand, staat mooi en netjes in de woonkamer.

heel goed

ondanks kerstdrukte, snelle levering

Alles heel netjes bezorgd

Netjes

Vlotte bediening en goeie kwaliteit!

Mooie mand

Snel verstuurd

Dag later of beloofd

Hoge kwaliteit producten

Prachtige Gevlochten rieten manden, met mogelijkheid tot tekst bordje er op met eigen tekst. (past prachtig bij onze landelijke stijl ^^)

Prima ervaring

Vanaf de bestelling tot het bezorgen het was allemaal prima geregeld!

Snelle goed levering en goed verpakt!