Betrouwbaar en voldoet aan onze verwachtingen

Betrouwbaar en voldoet aan onze verwachtingen

Mooie site

Ruime keuze van leuke artikelen , snelle corespondentie . Top

Snelle service.

De website is duidelijke en ziet er mooi en uitnodigend uit. De levering ging snel. Netjes verpakt.

Ondanks carnaval de bestelling toch snel in huis.

De mand die ik besteld heb is prachtig, doch niet geschikt voor een echte boodschappenmand die iedere dag mee moet. De mand heeft een goede plaats gekregen in de hal voor andere doeleinden. Ik ga dus verder opzoek.

Fantastische mand

Ben super blij met mn nieuwe fietsmand! Stevig materiaal en snelle levering.:-) En met het bordje "de boodschappen" erop is het origineel wat niet iedereen heeft ;-)

top

goede en snelle service

Mooie mand, snel geleverd!

Zie opmerking boven!

ik vind hem heel mooi

ik vind hem heel mooi. We haaden overal opgelet tijdens het maken van de douchel. Maar hier ging toch weer te veel aan uit.

De mand is prachtig

Supersnelle levering en goede kwaliteit

Goede ervaring, bestelling goed en netjes verpakt en snel verzonden/geleverd

Mooi..

Ben heel tevreden met mijn ovale rieten vensterbank plantenbakken.. En een goede service van Mand & Stijl..

Zeer te vrede

Heb nu al een paar keer wat besteld vensterbank manden , lectuur manden , dienblad , kist en ben daarom dan Ook zeer te vrede over het materiaal en hoe het verstuurd wordt altijd goed verpakt

Snelle levering, heel mooi afgewerkte produkten

Keurig binnen enkele dagen in een stevige doos verpakt bezorgd

De bestelling is keurig binnen enkele dagen in een stevige doos verpakt bezorgd

Heel erg tevreden

Geen lange levertijd Het product is precies wat wij zochten We zijn er erg blij mee

Fijne webwinkel met snelle levering

De mand waar ik toiletpapier in op kan bergen is super leuk!ben erg blij met mijn aankoop.het was prima verpakt en binnen twee dagen had ik het al in huis.prima webshop😀👍

Mooie artikelen

Het zijn mooie sterke artikelen,en ik bestel zeker meer.

Snel en correct geleverd

4 manden besteld en zeer tevreden over de kwaliteit en kleur. Een aanrader dus!

Mooie artikelen en snel bezorgd

Mooie teksten op de manden

Mooi, snel, vakmanschap

Toen mijn kleindochter, Veerle, dat ze graag een speelgoedmand wilde voor haar 5e verjaardag, vond ik al heel snel jullie site en heb meteen besteld. Hij werd heel snel geleverd en hij ziet er heel mooi uit. Een staaltje vakmanschap. Ik denk dat Veerle er heel blij mee zal zijn als ze hem zondag krijgt.

Mooie bak alleen het bovenplaatje is lelijk afgewerkt

Schattige bak! Heel snel geleverd! Alleen het bovenplaatje had ik mooier verwacht

Snelle levering, superleuk mandje. Heel blij mee!

We hadden een fietsmandje met naam besteld voor onze dochter. Hij was geloof ik de volgende dag al binnen en het is een superleuk mandje. We zijn er blij mee! Als hij te klein wordt voor haar fiets, zal hij wel in haar slaapkamer terecht komen:)

Prachtige landelijke stijl manden!

Keurig verpakt binnen gekregen. Mooie kwaliteit! Aanrader!!

Sup er leuke spullen

mooie manden prijs/kwaliteit is goed