Pluspunten
Mandje ziet er erg leuk uit!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mooie producten, goede service
VerbeterpuntenNog niet kunnen opmerken, eenmaal iets besteld.
Pluspunten
Vanuit België zeer snelle en positieve hulp gekregen voor de betaling. Na enkele dagen had ik het mandje in bezit. Top bedrijf. Een echte aanrader om er te kopen.
Pluspunten
Goede kwaliteit, snel geleverd en tegen een prima prijs! Een goed assortiment. Mijn dochter was dolblij toen ze haar nieuwe fietsmand zag!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en voldoet aan de wensen van de klant!
Pluspunten
Betrouwbaar en eerlijk. Producten zijn als beschreven.
Pluspunten
Fijne en snelle afhandeling, fietsmandje voor onze dochter besteld, super leuk!!
Pluspunten
Wat een top service!!! Kunnen veel bedrijven voorbeeld aan nemen. We hadden 2 XL manden besteld om troostmanden in stervensfase voor te maken. Later nog 2 manden in kleinere maat besteld voor hospice. Deze bleken geschikter qua maat. Ruilen was geen probleem, ondanks prijsverschil. Rulen ging eenvoudig en super snel, waardoor we juiste manden meteen hadden. En mooiste manden die je je kunt wensen. Een aanrader!!!!!
Pluspunten
Goede producten. Snelle levering
Pluspunten
Duidelijke informatie en foto’s. Verzenden super snel
VerbeterpuntenSpeelgoed manden, deksel vertragers erop te maken of als optie erop te kunnen laten maken tegen betaling.
Pluspunten
Snel, helder.
Pluspunten
Alles verliep soepel van bestellen tot afleveren. Mooi en goed product.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer tevreden Snelle levering