Pluspunten
Goede kwaliteit, netjes, snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
Zeer goede comunicatie en zij kolmen hun afspraken na.
Pluspunten
Snelle levering , en heel goed verpakt
Mail gekregen over datum en uur van levering door Post NL maar werd maar dag erna geleverd
Pluspunten
Snelle reactie via de mail! En hele snelle levering. Top
Verbeterpunten-
Pluspunten
Prachtige manden besteld voor oa baby showers, verjaardagen en kraamcadeaus. Altijd mooi, snel en goed ingepakt. Absoluut een aanrader.
Pluspunten
Vlotte service
Pluspunten
Snelle nette levering
Pluspunten
zowel informatie als levering correct en helder. Kwaliteit lijkt prima; naambordje is heel mooi.
Verbeterpuntenenige onduidelijkheid in bestelformulier over invulling juiste naam. Moet je nu doen onder de rubriek: overige opmerkingen. Wellicht kan dit overzichtelijker.
Mand was kapot dwz en was aan de voorkant een stuk rotan afgebroken
Pluspunten
Hele mooie rotanmanden ben er erg tevreden over.