Pluspunten
Reageren snel op een extra vraag. Product werd op tijd geleverd en ziet er heel mooi uit!
Pluspunten
Super leuke manden voor leuke prijzen. Erg te vrede met mijn bestelling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Al 3 manden gekocht. Prachtige kwaliteit!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bestelling was snel geleverd
VerbeterpuntenJammer dat er producten uitverkocht zijn. Had zelf graag de grote spiegel nog willen bestellen.
Pluspunten
Topkwaliteit en super snelle levering
Pluspunten
Supersnelle levering! Mooi product
Pluspunten
Product is van goede kwaliteit. De levering was snel. De communicatie was correct. Kortom, gewoon keigoed!
Pluspunten
Goede kwaliteit van product
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed verpakt
VerbeterpuntenHeb vensterbank manden gekocht. Een duo. En de eene was mooi recht gevlochten en de andere erg schreef dat vind ik erg jammer. Valt erg op. Jammer dat ze daar niet opletten.
Pluspunten
Prima kwaliteit, snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooi product voor een goede prijs