Pluspunten
Prima kwaliteit, snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooi product voor een goede prijs
Pluspunten
Adequaat, snel en mooie kwaliteit.
Pluspunten
overzichtelijke site en mooie producten
Pluspunten
Mooie manden.
Pluspunten
Snel en erg leuk
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Mooi op tijd geleverd, professioneel ingepakt en goed op de hoogte gehouden qua levering
VerbeterpuntenNee ben dik tevreden.
Pluspunten
duidelijke en overzichtelijke webshop met goede realistisch foto's, ook als het om afmetingen gaat. De levering werd keurig netjes en op tijd afgeleverd.
Verbeterpuntendoorgaan zo
Pluspunten
Netjes geleverd. Vragen worden ook netjes beantwoord. En alles wordt netjes verpakt voor verzending. Ga zeker vaker bestellen
VerbeterpuntenGeen verbetering punten
Pluspunten
Super tevreden! Heel blij met mn manden! Geniet iedere dag weer van mn opgeruimde huis!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
snel, duidelijk en vriendelijk antwoord op mail. Snelle levering Alles perfect naar wens zols gevraagd. Ik ga zeker nog dingen bestellen
Pluspunten
Ik vul niet snel een beoordeling in, maar ik ben zeer tevreden over het product dat ons geleverd is. Ziet er mooi uit, goede afwerking en goede kwaliteit.
VerbeterpuntenDe prijs van de wasmanden vind ik erg hoog, anders had ik er zeker 2 besteld.
Pluspunten
Spelen "kort op de bal". Zeer duidelijke en correcte informatie.
Pluspunten
Snelle levering Mooi product
Pluspunten
Niets dan lof
Pluspunten
Goed verpakt...binnen enkele dagen geleverd