Pluspunten
Ze denken mee en super mooi product afgeleverd en snel. Top!
Pluspunten
mooie mand met leuk naambord en best snel geleverd
Verbeterpuntenzit helaas niets bij om de mand vast te maken op het rekje van de fiets (kon ook op de site niet vinden of je dit er apart bij moest bestellen).
Pluspunten
Zie boven
Pluspunten
Mooie manden, netjes verpakt!!
Pluspunten
Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenSnellere levering!! Wellicht betere afspraken maken met PostNL!!
Pluspunten
kwalitatieve producten ruime keuze aan producten
Verbeterpuntengraag wat minder verzendkosten voor verzending naar België voor bestellingen boven de 50,00 EUR
Pluspunten
Hele snelle levering
Pluspunten
Goede kwaliteit lectuurmand. Zijn tot nu toe zeer tevreden. De levering was ook heel snel. Een tevreden klant.
Pluspunten
Goede communicatie, mooi product
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt.
Pluspunten
Duidelijke website, makkelijk bestellen, daarna is het echter stil het heeft een paar dagen geduurd voordat er iets met de bestelling is gedaan
Pluspunten
Duidelijke website met leuke producten.
Pluspunten
Ben zeer tevreden over de kwaliteit en afwerking van de manden. Zal daarom niet mijn laatste bestelling zijn. Zeer zorgvuldig ingepakt. Goede communicatie.
VerbeterpuntenTip, misschien is het mogelijk om bekleding in verschillende maten te voorzien. Nog mooier zou zijn als ze in verschillende kleuren en/of dessins beschikbaar zouden komen.
Pluspunten
Ik kon overal een 10 geven maar het hoeft ook niet te overdreven
Pluspunten
Keurig verpakt, netjes op tijd, leuke spullen.