Pluspunten
Zoooooo mooi! Ik ben dol op de naambordjes! Wat een prachtige producten! Ik word er zo blij van.
VerbeterpuntenNog meer assortiment als het aan mij ligt. En ook nog in wat delicater materiaal.
Pluspunten
Perfect en zeer netjes verpakt Zeer professioneel
Pluspunten
Verzending binnen een dag of 3, anno 2018 relatief traag dus. De mand zelf is echt superstevig, boven verwachting! De scharnieren zijn van metaal, dus dat veel degelijker dan van riet o.i.d.
Pluspunten
duidelijke site,snelle levering!!
Pluspunten
De mand was veel mooier dan ik had gedacht! Mooi afgewerkt en keurig verpakt in noppenfolie tijdens het verzenden.
Pluspunten
Duidelijk in omschrijving van producten.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Heel tevreden met mijn aankoop. Een top bedrijf. Zeker een aanrader!
Pluspunten
snelle levering keurig verpakt mooie kwaliteit precies waar ik op hoopte erg blij mee top
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Leuke spulletjes, snel geleverd. Werd goed op de hoogte gehouden over het bestelde pakketje.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Goede producten en netjes ingepakt.
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
Aangename, overzichtelijke site Goede opvolging van de bestelling per email. Snelle levering Mooie degelijke producten Prijzen OK
VerbeterpuntenZou het niet weten