Pluspunten
Mooie producten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima product geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel geleverd en goed verpakt
Pluspunten
Ik was al heel lang opzoek naar een mooie stevige mand met deksel. En die vond ik bij mand en stijl. Ik kon niet kiezen. Zo mooi ze zijn en de kwaliteit is echt stevig en er is zeer veel keus. Ik raad iedereen mand en stijl aan. Want ik ben er super blij mee. En het wordt keurig verpakt bij je thuis bezorgt.
VerbeterpuntenNou ga zo door met jullie bedrijf!! Ik heb eindelijk nu een bedrijf gevonden. Waar kwaliteit wordt gegeven. En waar ik nog vaker wat wilt kopen!
Pluspunten
Mooie site
VerbeterpuntenDe levering was helaas niet zo snel.
Pluspunten
Super blij mee mooie manden binnengekregen voor een lage prijs
VerbeterpuntenHeb ik niet is prima zo ga xo door
Pluspunten
Top zoals ik het in m'n hoofd had werd het geleverd.
VerbeterpuntenTyraps mee leveren. Dat is makkelijk.
Pluspunten
Perfecte levering en goede materialen . Heel erg tevreden
Pluspunten
Duidelijke website Nemen contact op bij twijfel over spelling van tekst op bordjes.
Pluspunten
Pluspunt mailverkeer. Snelle levering Prachtig product. Helemaal tevreden. Bedankt
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Mooie kwaliteitsvol
VerbeterpuntenMisschien geen verzendingskosten of toch een stuk minder... daar er toch al veel online gekocht kan worden zonder verzendingskosten of gratis vanaf bepaald aankoopbedrag
Pluspunten
Artikelen zijn precies zoals afgebeeld op de site.
Pluspunten
mooie overzichtelijke site met mooie producten.
VerbeterpuntenMisschien sneller leveren.