Helemaal blij mee

Producten zijn zoals ik hoopte dat ze zouden zijn. Dat gaat heel mooi worden in mijn badkamer

Mooie mand met naam. Erg leuk!

Levering had iets sneller gekund (neem gewoon Postnl of DHL), dan weet je wanneer hij komt. Dpd niet duidelijk.

Super service & snel!

Snelle reactie & levering, mooi product cf omschrijving

Heel tevreden over jullie service. Alleen Postnl zou dit afgelopen zaterdag bezorgen. Heb tot 19.30u zitten wachten en dan krijg je een berichtje dat ze je gemist hebben terwijl ik gewoon thuis was. Ze bezorgen het nu bij een PostNL. Service punt in Rijen terwijl ik in Tilburg woon. Daar moet ik nu op mijn fiets naar toe. Ik heb wel 6,95 euro verzendkosten betaald. Echt schandalig van PostNL. En dit gebeurt vaker. Over jullie ben ik heel tevreden Groetjes Monique

Prachtige mooie mand ontvangen! Heel goed en stevig verpakt, erg blij mee!

Snelle levering, prachtige mand

Het is een mooi prachtig fietsmandje voor onze kleindochter! En snel geleverd. Wat zal ze er blij mee zijn.

mooie producten, geweldige service

zeer tevreden over alles. kwaliteit en prijsverhouding. snelle levering. Top!!

Mand als verwacht, prima verpakt. Ook een prima kwaliteit. Zeer tevreden.

Top bedrijf

Snelle verzending, super oplossingen als er wat is . En leuke spullen. Ik ben een blije klant

Geweldig!

Uitstekende service, prachtige maand

Leuke persoonlijke fietsmand voor kinderfiets

Ben zeer tevreden, en blij met het item!!

Alles was naar wens en een zeer snelle en correcte verzending en afwikkeling. Toppie!! Lieve groet uit Brabant..

Perfect materiaal

Vlotte bestelling, snelle afwerking, snelle levering, correcte service - een aanrader om mee te handelen

Goede kwaliteit vensterbankmanden

Het zijn mooie en goede kwaliteit manden. De bordjes met tekst erop maakt het net iets gezelliger. Ben er blij mee.

Goede service, Mooie kwaliteit Perfect ingepakt en verstuurd.

Snelle bezorging, retourzending werd zeer snel afgehandeld en geld terug gestort

Mooi mand

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Geweldige mand voor onder mijn vensterbank voor alle los zwervende schoenen en sloffen. Snelle levering , bedankt

Prachtige mand

Haardhout mand gekocht, heel mooi en ook nog snel geleverde

Mooi product

Snelle levering Mooie kwaliteit

Mooie mand, snelle levering

Mooie mand, snelle levering

nette snelle levering van een top mand

super

Goede snelle levering en uitstekend verpakt!

Duidelijke website, prachtige mand van uitstekende kwaliteit!

Prachtig product geleverd!

Duidelijke site. Manden zijn naar verwachting. Producten werden zorgvuldig verpakt geleverd. Heel blij mee!

Goed materiaal, en zeker mooi. Snelle bezorging