Pluspunten
Keurig netjes afgewerkte en rechte manden!
Pluspunten
Leuke producten. Snelle levering. Bedrijf komt goed over.
VerbeterpuntenMand was aan de bovenkant hier en daar licht beschadigd. Heb er verder geen punt van gemaakt maar vind het wel jammer. Was goed ingepakt dus het lag denk niet aan de verzending.
Pluspunten
Pluspunten
Ben zeer tevreden!!
Pluspunten
Snelle levering. Overzichtelijke site en gemakkelijk een bestelling te plaatsen.
VerbeterpuntenBeter opletten op beschadigingen. De mand was namelijk goed ingepakt, dus de beschadigingen moeten voor het inpakken zijn ontstaan.
Pluspunten
Ontzettend blij met mijn speelgoedmand. Snel geleverd en keurig verpakt. en net zo netjes als op de site is aangegeven.
Pluspunten
Mooie manden.
VerbeterpuntenIk vind ze wel aan de prijzige kant.
Pluspunten
Snelle, correcte levering. Zorgvuldig verpakt.
Pluspunten
de kleur van het product was niet duidelijk, na overleg via de mail opgelost. de levering was snel en correct verpakt
Pluspunten
- Zeer duidelijke website - veel keuze - snelle levering
Verbeterpunten1 wieltje raakt de grond niet maar voor de rest is de mand zo mooi dat ik dat door de vingers zie :)
Pluspunten
Super.... snel geleverd netjes verpakt.... heel erg tevreden en de manden zijn zo mooi.... heel blij mee.
Pluspunten
Snelle levering. Goed produkt en goede communicatie betreft de levering.