Pluspunten
Echt kwaliteit, kan deze echt aanbevelen!
VerbeterpuntenIk vond het een beetje jammer. Heb hier al 2 poppenwagens en een badkamermandje gekocht. Toen ik deze site nog niet kende had ik eenzelfde poppenwagen in mijn woonplaats gekocht. Heb nog gevraagd of ik voor die poppenwagen een los naambordje kon bestellen, maar omdat de poppenwagen niet van mand en stijl kwam, kon dit niet
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super mooie manden
Pluspunten
Supersnelle levering. Fietsmand besteld, mooie kwaliteit.
Misschien is het handig om bevestiging materiaal (tiewraps) mee te leveren.
Pluspunten
Zeer snel. Prima verpakt. Mooie kwaliteit
Pluspunten
Eigen tekst op bordje staat er mooi op. Het betrof veel tekst. Maar het is gelukt dit sierlijk op het bordje te schilderen. Mooie, stevige mand. Dik stevig riet.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
gelijk antwoord bij vragen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ontzettend snel geleverd en top kwaliteit. Een speelgoedkist gekocht van 90/50/50
VerbeterpuntenGa zo door!!!
Pluspunten
Mooie manden, goede kwaliteit, snelle levering!
Pluspunten
prachtige spullen en goede kwaliteit
Pluspunten
Supersnelle levering, zelfs met tekst naar wens.
Pluspunten
Vlotte en correcte afhandeling over de hele lijn.
Pluspunten
Mooi riet
VerbeterpuntenGeen idee