Pluspunten
Goede website, snelle levering en erg leuke manden!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Correcte info. Kwalitatief. Goed ingepakt en correcte levering.
VerbeterpuntenGeen voor ons.
Pluspunten
Probleemloze en duidelijke site. Goede communicatie.
Pluspunten
Super mooie mand, stevig, goede kwaliteit en snelle service!!
VerbeterpuntenZo doorgaan :-)
Pluspunten
- Snelle levering - Mooi materiaal !
Verbeterpunten- Op de website een vak waar je een gekozen afmeting van mandjes kan ingeven. Dat je een filter krijgt van enkel de bepaalde afmeting die je zoekt en niet het hele assortiment waarin je moet gaan zoeken.
Pluspunten
Kwalitatief goed en brede collectie rieten manden
Pluspunten
Zeer kwalitatieve producten!
VerbeterpuntenWieltjes van de houtmanden mogen van iets betere kwaliteit zijn.
Pluspunten
Zeer vlot en zeer correct! Manden zijn van uitstekende kwaliteit en worden heel goed en veilig verpakt opgestuurd. Zeer snelle afhandeling en route van levering is perfect op te volgen.
Pluspunten
Snelle en nette levering!
Pluspunten
Wij hebben een prachtige kwaliteits mand voor haardhout gekregen! Super snelle levering!
Pluspunten
Wat een snelle levering en mooi product!