Pluspunten
Super mooi materiaal, zeer goede service en snel
Pluspunten
Meteen goede feedback over de bestelling en over de levering. Zodra de bestelling was verstuurd meteen track en tracé code gestuurd
VerbeterpuntenFoto met lettertype was niet voorzien bij bestelling van de naam bij het mandje. Was dus gokken wat voor een naambordje afgeleverd zou worden
Pluspunten
Mooi en degelijk product. Goede communicatie en snelle levering. Helemaal top. SUPER
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Dubbel gevoerde wasmand besteld. Snelle levering. Werd goed op de hoogte gehouden. Prachtige stevige wasmand, erg goede kwaliteit riet. Zeer tevreden!
Pluspunten
Heel mooie en overzichtelijke site
Pluspunten
What you see is What you get! Goede prijs en goede kwaliteit!
Pluspunten
Niets op aan te merken!
Pluspunten
Heel toffe,mooie grote haardmand die prima past bij onze kachel,super , ook de snelle levering en nette verpakking was top..!
Pluspunten
heel mooie kwaliteit
Pluspunten
Zeer mooie kwaliteit, snel geleverd en perfect verpakt! Mooi en uniek met de tekstbordjes die je met eigen tekst kan laten bedrukken.
Pluspunten
Snelle levering, top kwaliteit
Pluspunten
Goede service, snelle levering, ben erg tevreden over dit bedrijf!!
Pluspunten
Zeer snel geleverd, netjes verpakt en de gevraagde tekst perfect uitgevoerd
VerbeterpuntenDe verzendkosten zouden omlaag kunnen wanneer je een groot bedrag besteed.
Pluspunten
Prachtige duurzame producten.