Prachtige badkamer mand , keurig verpakt en snel geleverd, heel blij mee

Waardeloze bezorging

De mand zou zaterdag tussen 8.30 en 21.30 uur bezorgd worden. S, avonds ineens bericht dat het maandag werd. Maandag hetzelfde verhaal, weer niets. Nu afwachten of het dinsdag bezorgd word. Waardeloos.

Paraplumand besteld. Levering goed, verpakking goed en de mand is stevig en mooi. Enige minpunt is dat er geen lekbak aan de onderkant van de mand wordt bijgeleverd. Ik vind dat zoiets er bij hoort. Nu heb ik maar een vuilniszak op de bodem gelegd…..

Goede service, snelle levering. Top!

Mooie houtmand!

Mooi

Snel en goed

Prima kwaliteit mand. Snel geleverd

Mooie stevige ruime mand

Zeer tevreden met de levering van de mand en deze is ook lekker ruim waar ik veel speelgoed van mijn kleindochter in kan opruimen. Kleur en qualiteit vindt ik ook top.

Goede website, vlotte en nette levering.De mand is van een goede kwaliteit.Precies zoals we hadden verwacht.

Super mooi Mandje

Sneller levring zorgvuldig ingepakt. En erg mooi gemaakt met de naam van mijn dochter op het mandje.

Stevige mooie mand

Snelle levering. Mand is bedoeld voor haardhout en is daar stevig genoeg voor.

Mooie prijs voor zeer sterke mand en snel geleverd

Mijn 2 mand hier gekocht. Een nieuwe fiets dus ook een nieuwe mand. De website is goed overzichtelijk en duidelijk. Sterke mand besteld met leuk bord er op,zodat de hond ook weer mee kan. Via mail op de hoogte gehouden van verzending en bezorgen, en 2 dagen later bezorgd. Wederom een tevreden mens.

Duidelijk over bestelling en vlot antwoord toen ik twijfelde of ik deze wel compleet had ingevuld en Verzonden. Een heel leuk en lief fietsmandje met de naam van ons kleindochtertje ontvangen.

Mooie fietsmand

Mooie stevig fietsmand, netjes ingepakt en snel geleverd.

geweldig product

Mooie degelijke en stevige mand zat ook zeer goed verpakt voor transport nette en snelle service

Alles top geregeld en geleverd.

Alles volgens afspraak geregeld.

2 prachtige manden

Snelle levering, Mooie afgewerkte manden, mooi formaat. Jammer dat 1 naambordje de tekst met" laundry" heeft en de andere met tekst " badkamer"

Een gezellige en stoere mand, die snel geleverd werd!

Ik was op zoek naar een stevige mand voor in de huiskamer om spullen in op te bergen. Ik kwam bij Mand en Stijl uit, waar je heel veel keuze hebt tussen verschillende manden voor verschillende toepassingen. Ik heb gekozen voor een gezellige en stoere mand. Je hebt de keuze om een bordje aan de mand te hangen met eigen tekst of keuze uit verschillende vaste teksten. De mand werd snel geleverd en staat heel gezellig en stoer. Heel blij met de stevige mand.

Goed verpakt en snelle levering.

De site is mooi overzichtelijk en de manden zijn van top kwaliteit. Heel erg mooi en stevig. De bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt. Wij zijn heel erg tevreden!

goede service en snelle levering.

Prima kwaliteit

Snelle levering, mooi product

De mand is zeer mooi afgewerkt, zelfs mooier dan verwacht. Bijhorend plaatje met zelf te kiezen tekst geeft dat net iets extra. Snelle levering is ook altijd een pluspunt.

Prima levering. Aan de afspraak gehouden.

Aanrader

Snelle levering, netjes en stevig ingepakt, en mooie en stevige mand

Geweldige kwaliteit manden....

Snelle levering en de kwaliteit van de manden is geweldig. Een aanrader!

super leuk

het mandje is echt super leuk en wat is ze er wijs mee.