Pluspunten
Heel erg netjes verzorgd, precies als op het plaatje! Ben er helemaal blij mee :-)
Levertijd
Pluspunten
Heel tevreden, snelle levering ! Heel blij met de aankoop !!!
Pluspunten
we hebben al verschillende keren een rietenkinderstoel met naam, bestelt voor de eerste verjaardag, van onze kleinkinderen. zowel kind als ouders zijn er ontzettend blij mee. daarom beveel ik dit produkt van harte aan.
Pluspunten
Snelle levering, degelijke verpakking.
Pluspunten
Zeer snel en correcte afhandeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super snel geleverd bedankt!
Pluspunten
Communicatie is duidelijk je weet waar je aan toe bent
VerbeterpuntenSneller een mail beantwoorden
Pluspunten
Goed en snel geregeld, mooie spullen
Pluspunten
Perfecte verpakking, Goede communicatie
Pluspunten
mooie artikelen, goede kwaliteit, snelle levering en proper verpakt.
Pluspunten
klantvriendelijke website, duidelijke informatie, snelle levering
Verbeterpunten1e aankoop, momenteel geen punten
Pluspunten
Ik vind de manden echt geweldig !! Snelle en goede levering. Ik wil snel weer wat bij jullie bestellen, want ik heb genoeg leuke manden gezien!
VerbeterpuntenIk vond het bestellen van de eigen tekst wat verwarrend. Maar gelukkig snapte jullie wat ik bedoelde ☺️