Verzendingskosten gratis maken
Pluspunten
snelle levering mooie spullen
Pluspunten
Prachtig product, snelle levering, keurig verpakt
Pluspunten
Hele snelle levering! Erg blij met de wasmand en toiletpapiermand. Mooie kleur precies wat ik had verwacht en zoals op de foto.
Pluspunten
Voor de derde keer besteld, snelle levering, duidelijke communicatie, mooie producten.
Pluspunten
Een zeer professioneel bedrijf met zeer vriendelijk personeel! Ik had oa een voederbak besteld die achteraf te hoog bleek te zijn. Mijn eigen fout dus.. Maar dit was geen enkel probleem en kon gewoon retour gestuurd worden. Top service met prachtige producten! Ik kan het iedereen aanbevelen en bestel er zeker in de toekomst weer!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Mooie producten. Veel keuze. Snelle reactie op emails.
VerbeterpuntenMailen over pakketstatus. Ik heb zelf gemaild om te vragen wat de verwachting rond bezorgen was.
Pluspunten
Vlotte levering en alles in orde... Degelijk materiaal
Verbeterpunten..
Pluspunten
Heel mooie kwaliteit van manden, snelle levering (NL-BE)
Pluspunten
Snelle levering. Goede zorg besteed aan de verpakking.
Pluspunten
snelle levering en goed ingepakt