Pluspunten
Leuke producten en een snelle service.
Pluspunten
alles was super
Pluspunten
Leuke en goede website, Contact goed en snel De kwaliteit vd producten prima en ook goed verpakt voor transport.
Pluspunten
Mooie producten, betrouwbaar
VerbeterpuntenDure verzendkosten
Pluspunten
Al dezelfde dag een mail over de tekst. De manden zijn mooier dan ik had gedacht, echt heel mooi voor in de woonkamer.
Pluspunten
Mooie kist, goede kwaliteit en vrij snel geleverd
Pluspunten
Gewoon tevreden
Pluspunten
Mooie producten, prettige website, genoeg keuze voor elk budget.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik had het erg snel in huis. Daarna nog mail contact gehad over hoe ik de tekst precies wilde erg fijn.
Pluspunten
Mooie website, duidelijk aangegeven.
Pluspunten
Heel leuk!
VerbeterpuntenTip: factuur niet in de mand verpakken. Dit is niet praktisch als het een cadeau is.
Pluspunten
Toffe website/ webshop
VerbeterpuntenHoge verzendkosten
Pluspunten
Pluspunten
Leuke web-site
Pluspunten
Luci
Pluspunten
Correcte en snelle levering, bijzonder goed verpakt. Aanrader
Pluspunten
Hele mooie producten en snelle levering
Pluspunten
Mooie producten en snelle levering.
VerbeterpuntenNeem de verzendkosten eens in overweging. Misschien een andere verzender die wat goedkoper is.
Ik vind de verzendkosten wel erg hoog
Pluspunten
Ik vind het een snelle levering, en je wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling. KLASSE.
Pluspunten
Leuke collectie
VerbeterpuntenZo doorgaan