Snelle goede service

Snelle correcte service

Leuke mand

Mooie ruime speelgoed mand

top!

Mooie kwaliteit mand en binnen een dag geleverd. Top bedrijf.

Levering cfm. tijdslijn.

Pakket zorgvuldig verpakt. Product cfm. afbeelding.

Prima webshop!

De mand was zeer nauwkeurig verpakt, spoedig bezorgt. Dochter zeer blij met het resultaat, na het zien van haar eigen naam begon zij direct te stralen. kortom tevreden klant!

Mijn bestelling ziet er prachtig uit

Mooi verpakt, fijne zaak. Een echte aanbeveling.

Manden voldoen aan verwachting.

Manden waren met zorg verpakt en voldoenaan verwachting.

Heel tevreden. Mooie mand. Snelle levering

Mooie mand

De kleur die ik bestelde was donkerbruin. Deze mand is grijs en blank van kleur. Geen zin om retour te sturen, wel terleurstellend

Snelle levering mooie kwaliteit

De fiets mand voor mijn kleindochter met naamplankje is erg mooi ook goede kwaliteit. Op de site staan ook prachtige mooie vensterbank manden, die ik graag zou willen bestellen. Helaas is het retourneren een heel gedoe met retourformulier en de retourkosten moet je ook zelf betalen. Het is niet even inpakken en wegbrengen naar een post.nl pakketpunt Jammer, dan maar naar een ander bedrijf waar het retourneren makkelijker en goedkoper is Bij aanbevelen kies ik voor Nee ivm het retourneren En niet voor de producten die zijn erg mooi

Top ervaring

Mooie spullen voor een eerlijke prijs. Bezorging netjes en snel.

Mooie lectuurmand

Mooie mand, geeft sfeer in de huiskamer

Mooie stevige houtmand

De hout mand die ik besteld heb is prachtig staat mooi in de kamer is vanbinnen beschermt zodat de houtsnippers niet door de gaatjes valt. Snelle levering Ben dik tevreden.

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd

Prachtige manden, goede service!

Prachtige manden besteld en ontvangen. Echt zoals afgebeeld op de site. Hele goede service, snelle levering en bijzonder goed verpakt voor transport!!

Mooie mand en snelle levering

Toppie

Vlugge leveringvan top mand

Prachtige kwaliteits mand met persoonlijke touch

In het echt ziet de mand er nog mooier uit, solide en stevig. Door de mogelijkheid van het persoonlijke bordje is het een feestje om cadeau te geven. Ook nog super snel bezorgd.

Snelle en goede service. Ik zou geen verbeterpunt weten. Hele mooie stevige manden voor het hout!

Goede service snelle service nette aflevering en zeer nette mand heel erg bedankt

Mand valt wat groter uit

Jammer dat de retourkaarten niet vergoedt worden

Wat een mooie mand

Zeer tevreden!

Stoere mandjes en keurig geleverd

De bestelde mandjes zijn keurig verpakt en volgens afspraak geleverd. De kwaliteit van het riet is perfect en de afmetingen komen exact overeen wat in mijn geval erg belangrijk was omdat ze in een nis moesten passen.

Verzorgd

Zeer snelle levering en zeer zorgvuldig raad dit bedrijf aan iedereen aan super tevreden en zeer mooie en goede kwaliteit