Pluspunten
Betrouwbaar gebleken, hebben een heel leuk product geleverd en een nieuwe klant blij gemaakt.
VerbeterpuntenVoor deze bestelling heb ik geen verbeterpuntjes of tips. Alles is naar mijn mening prima!
Pluspunten
Top producten!
Pluspunten
Bestelling was snel verzonden en zeer zorgvuldig ingepakt!
Pluspunten
Mooie website. Prima levering.
VerbeterpuntenDe retourzending. Ik had me verkeken op de maat van de mand. Er past geen A4 formulier in en dat was wel het doel van de mand. De retourzending kost mij ongeveer 7 euro, wat betekend de helft van de waarde van het mandje. Hierdoor heb ik het mandje niet teruggestuurd en geruild voor een grotere maat.
Pluspunten
supersnelle levering; veilige verpakking, perfect artikel
Verbeterpuntentip: doe zo verder!
Pluspunten
Super snelle levering en uitstekende kwaliteit
Pluspunten
Prachtige mand, netjes verpakt en snelle levering ronduit top!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
alleen maar positieve alles super snel gegaan mijn dank daarvoor
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima geregeld
Pluspunten
Mooie mand en zeer snel geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering. Super tevreden met bestelde items
Pluspunten
Snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
SNELLE REAGEREN NA AANVRAAG
VerbeterpuntenKAN HET ADRES WAAR JULLIE GEVESTIGD ZIJN IN DEURNE NIET VINDEN OF IK HEB NIET GOED GEKEKEN
Pluspunten
Ik bestelde op zondagmiddag een fietsmand met een bordje met eigen tekst. Kreeg dezelfde avond nog een vraag mbt de tekst op de mand. Geweldig!!! Dat is meedenken met de klant. Ben heel blij met de fietsmand en krijg leuke reacties.
Pluspunten
Een prachtige speelgoed mand besteld. De mand was keurig ingepakt zodat het niet beschadigd kon raken. Binnen 3 dagen in huis. Top!