Mooie mand

Mooie kwaliteit mand voor een mooie prijs

Prachtige aardappelmand! Zeer snelle levering. Ik ben er super blij mee.

Goed en snel

Handig vensterbank formaat! Heb nu meer sfeer in de hal.

Helemaap top !

Prachtige mandjes, snelle levering en prima prijzen.

Helemaal top

Super leuke manden, snelle levering

Fijne service en netjes verstuurd

De manden die ik wilde waren uitverkocht. Ik ontving keurig een e-mail toen ze weer bestelbaar waren. Daarna waren ze snel in huis. Top service!

Fantastisch!

Prachtige mand en heel snel geleverd! We zullen zeker nog bestellen!

Was heelgoed en mooie spullen mooi afgewerkte manden.

Snelle reactie op mijn vraag via de mail en snelle levering. Fietsmandje met naam erop ziet er goed uit. Zeer tevreden.

Snelle levering, uitstekend verpakt. Mooie kwaliteit.

Mooie kwaliteit, snelle levering, uitstekend verpakt.

Snelle verzending en erg blij met het mandje.

Wat een prachtige hondenmand. Ik kom nog voor een opbergmand bij jullie terug.

Wat een prachtige hondenmand voor onze Teun. Ik kom nog terug voor een op opbergmand.

Keurig en snel

Makkelijk en snel besteld en geleverd

Hele mooie mand

Ik ben erg blij met de manc

mooie manden

Prachtige picknickmand

Snelle levering, goede service en echt prachtige picknickmand! Heel erg blij mee!

De mand en de tekst erop is zoals op de site Goed op de hoogte gehouden van de levering Heel tevreden en zeker een aanrader

Eerlijke verkoop , mooi gamma

Meest uitgebreide gamma , duidelijke site , vlotte levering .

Een gepersonaliseerde mand besteld voor de fiets van onze dochter. Helaas zelf vergeten de naam in de vullen, maar kreeg al vrij vlot een mailtje hierover. Dezelfde dag werd de mand nog klaar gemaakt en de volgende dag was ie al in huis! De mand is echt prachtig geworden en ook de service was echt top!

Prachtige manden ontvangen!!

Een grote doos werd geleverd. Ik opende ze en vond 2 netjes verpakte manden, stevige noppenfolie errond. Ik was helemaal overdonderd.. zó mooi vind je ze in de winkel niet. Dankjewel!!

De eerste koffermand met tekst was zo mooi, dat ik gelijk nog een bestelde Ook zeer snelle en nette leveringen U heeft er een nieuwe klant bij !!! Bedankt

Al twee keer iets besteld, en hier erg tevreden over!!!

Alles geleverd volgens schema

goede afhandeling, alles klopte

supermooie manden

Mijn tweede bestelling gedaan. Degelijke, mooie rotan produkten met als leuke extra de gepersonaliseerde bordjes erop. Nu 2 kattenmandjes met de namen van de katten erop. Staat erg leuk en is sfeervol. Heel erg blij mee