Pluspunten
Snelle verzending, uitstekend schadevrij verpakt, ik was een poos zoet om de mand uit te pakken...
VerbeterpuntenGa zo door, mooie producten.
Pluspunten
Keurig geleverd en netjes verpakt. De bedrukking erg mooi gedaan!! De manden van dezelfde maat zijn ook mooi hetzelfde dat vind ik ook erg belangrijk .
Pluspunten
Snel levering en mooi kwalitijd manden
Pluspunten
alleen maar!!!! hele goede service, en snel. ben er heel blij mee
Pluspunten
Leuke producten, leuke site
Pluspunten
Geweldige kwaliteit van het product met een acceptabele prijs
Pluspunten
Duidelijke site en mooie kwaliteit
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Prachtige kwaliteit, gepersonaliseerd produkt met express levertijd
Verbeterpuntenlagere verzendkosten
Pluspunten
Keurig met zorg verpakt. Mooi product. Voldoet aan verwachting.
VerbeterpuntenBevestigingsmail na bestelling was summier qua info.
Pluspunten
Goede website, prima navigatie en veel keus, Goede communicatie d.m.v. mail en de klant wordt op de hoogte gehouden an het bestelproces. Snelle levertijd en een degelijke verpakking.
Pluspunten
Keurige snelle levering. Manden zien er top uit!
VerbeterpuntenNvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Leuke site met een goed overzicht van wat er te koop is. Snelle levering.
Pluspunten
Mooie site, mooie spullen en een fijne bestelling
VerbeterpuntenIk wist vooraf alleen niet goed hoe lang de leertijd precies zou zijn.
Pluspunten
Snelle bezorging. Perfect en zorgvuldig verpakt. Bestelling naar wens uitgevoerd.
Pluspunten
-Duidelijke, prettige, en veelzijdige Webshop -Eenvoudige betalingsmodalteiten -Snelle orderbevestiging op mail.
Pluspunten
Mooie producten
VerbeterpuntenSnellere levering