Pluspunten
Wat een TopTent! Én snel! Binnen 24 uur kunnen gebruiken, heerlijk zo'n firma.
VerbeterpuntenVerbeteren? Houden zo!
Pluspunten
Verkoop leuke producten,hele snelle levering. En product was leuk en zorgvuldig verpakt.
Pluspunten
Snelle levering, zeer goed verpakt!! En de speelgoedmanden zijn van super kwaliteit!! Niks op aan te merken.. En raadt het zeker ook aan andere aan.
Pluspunten
Telefonisch contact gehad en zeer duidelijke info.
Pluspunten
zeer verzorgde en snelle levering ik ben uiterst tevreden
Pluspunten
Mooi product, snelle levertijd.
VerbeterpuntenIk had willen reageren op de mail omdat ik toch nog een vraag had over het lettertype, maar toen werd het product al meteen verzonden. Dus nu was het resultaat uiteindelijk gelukkig mooi, maar het ging wel heel snel. Ook vind ik dat er wat speling op de wieltjes zit, dus ik hoop dat dat geen problemen gaat geven. Verder ziet het er prachtig uit.
Pluspunten
E-mail wordt snel beantwoord. Snelle levering.
Pluspunten
Snelle communicatie, overzichtelijke website
VerbeterpuntenGrijze manden!!
Pluspunten
Snelle levering. Prachtige kwaliteit. Heel goed en netjes verpakt. Daardoor geen beschadigingen. Zeer tevreden. Uitstekend!!
VerbeterpuntenGa zo Door!!!
Pluspunten
Het product ziet er geweldig uit. Ben zeer tevreden.
Pluspunten
kwaliteitsproducten snelle levering zeer netjes ingepakt voor verzending
Verbeterpuntenvoor de website, ik mis ( of kan m niet vinden) een zoekfunctie.
Pluspunten
Supermooie spullen op een supermooie website, ik ga zeker keer vaker terugkomen. Snelle levering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super snelle levering Duidelijke website Kwaliteit komt overeen met foto's Typefout voor bordje op mand werd zelfs nog gecorrigeerd
Pluspunten
Zeer snelle levering, smiddags besteld en de andere ochtend in huis. Keurig verpakt en per mail goed geïnformeerd over de status van levering.
Pluspunten
Supertevreden! Zowel over betaling, levering als kwaliteit!
Pluspunten
Prachtige manden en komt overeen met de site! Kwaliteit prijs verhouding is ook erg goed! Het zijn stevige manden
Pluspunten
Alleen maar positieve punten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie website, duidelijke informatie over de manden zoals bijv. de afmetingen en ook over de levertijd.
VerbeterpuntenGeen idee... Bestelling is volledig naar wens verlopen.