Pluspunten
snel en goed verpakt geleverd
VerbeterpuntenWij hebben een paraplumand gekocht pas geleden helaas moeten we daar zelf nog wat aan doen anders loopt het water uit de mand. Dus moeten we kijken of we er plastic in kunnen verwerken.
Pluspunten
Snelle levering, ruime keuze,
Pluspunten
Snelle service Netjes verpakt Leuk die verschillende teksten die op de bordjes kunnen!!
VerbeterpuntenGeen! leuke site, snelle service! Ik kom zeker nog terug voor een mand
Pluspunten
Heel goede kwaliteit, ook als je iets laat personaliseren is de levertijd nog binnen de 3 werkdagen. Mooie producten. Voor herhaling vatbaar!
Pluspunten
De manden waren goed beschermd! Duidelijke foto's op de website!
VerbeterpuntenIets makkelijker maken om de verpakte doos open te maken! Er zat heel erg veel plakband omheen! Was wel goed bedoeld!
Pluspunten
Ga vooral zo door!
Pluspunten
Kwaliteit is super, exact zoals beloofd! Bedankt!!!
Pluspunten
Duidelijke site Snelle en goede afhandeling van xe levering Mooie kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt tegen beschadigen. Leuke kwaliteits producten
Pluspunten
Echt mooie duidelijke website, nette en snelle afhandeling van je bestelling. TOP
mand viel helaas wel erg klein uit!
Pluspunten
Heel correct en snel.
VerbeterpuntenNaar mijn gevoel geen.
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering
Pluspunten
Hele snelle levering
Pluspunten
Na contact over een spoedopdracht werd meteen medewerking verleend. Ik kreeg snel een antwoord op mijn verzoek en er werd snel verzonden. Top!
Pluspunten
Zeer mooie manden. Net wat ik zocht