Pluspunten
Top kwaliteit en goed ingepakt zodat het niet beschadigd is. En precies de tekst zo aangepast hoe ik het wilde.
VerbeterpuntenIk ben een ongeduldig persoon, vandaag bestellen en morgen in huis is voor mij beter hihi
Pluspunten
Leuke uitstraling. Het concept voelt goed het zou zo mijn eigen bedrijf kunnen zijn
Pluspunten
goede website, groot aanbod
Verbeterpuntengoedkopere levering voor buitenland
Pluspunten
Snel, goede kwaliteit, goed verpakt, heldere communicatie. Ik kom denk ik nog wel weer eens terug!
Pluspunten
Snelle levering, goede website, spullen worden goed verpakt
Pluspunten
Dit was mijn tweede bestelling bij Mand en Stijl. Wederom super netjes verpakt en erg mooie manden thuis bezorgd gekregen!
Pluspunten
Snelle levering en de producten zijn mooi en stralen kwaliteit uit.
Pluspunten
Duidelijke site, goede kwaliteit producten.
Pluspunten
Stevige mand, mooie vergrijsde kleur. Super blij mee !
Pluspunten
zulke mooie manden!! en zeer snel verzonden!! mijn complimenten. daardoor ook weer voor de 2e keer terug bij het bedrijf!1
Verbeterpuntenik zou geen verbeterpunten weten!!
Pluspunten
Heel fijne service, echt top geholpen!
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Mooie overzichtelijke site en prima levering.
Pluspunten
snelle levering - geleverd in stevige verpakking - ik ben zeer tevreden van de speelgoedmand: goede kwaliteit, zeer mooi - ook heel uniek dankzij het bordje met persoonlijke tekst
Pluspunten
Goede kwaliteit manden. Ze zijn heel stevig. Mooie en duidelijke bordjes erop. Ik had binnen twee dagen reactie op m'n vraag via de mail. De manden waren ontzettend goed verpakt voor verzending, zodat er geen beschadiging aan de manden zat.
Pluspunten
snelle afhandeling
Verbeterpuntengeen verbeterpunten