geweldig!!

makkelijk om te bestellen.Wordt snel verzonden en resultaat is PRACHTIG! Ik zou jullie zeker aanbevelen!

Mooie leesmand

Was al een tijdje opzoek naar een mooie leesmand. Deze voldoet perfect ook qua grote... de mooie leren banden en het bordje eraan, maakt het af. Ik vind het Top. Blij mee.

Prachtig!

Geweldige prijs/ kwaliteit verhouding! Prachtig stevige manden, ik ben er superblij mee!!

Super mooie grote houtmand

Wij zijn heel tevreden over de geleverde grote houtmand. De mand is voorzien van bekleding en je hebt dus geen rommel van het hout om of onder de mand. Ook is de mand snel en netjes afgeleverd.

Prachtig

Koop hier altijd mijn manden

Mooi produkt

Mooi produkt , snel geleverd , maar koerierdienst heeft niet aangebelt , gewoon achtergelaten in de hal !

Heb nog niets ontvangen

Heb nog niets ontvangen dus kan geen oordeel geven

Top bedrijf

Al twee keer voor mijn kleindochter een mandje besteld super mooi

Alles is goed verlopen, levering, bloemenmand

Vlotte bestelling, vlugge levering, mooi materiaal, levering is snel gegaan.

Blij dat ik Mand en stijl ontdekt heb!

Mijn artikel werd heel snel geleverd en is nog mooier en steviger dan ik had verwacht. Een heel goede kwaliteit en mooie afwerking van het artikel.

Super snelle en goede levering

Precies wat ik wilde en ondanks de gepersonaliseerde tekst binnen een paar dagen geleverd!

Super service

Helaas wat gedoe gehad met DPD om de spullen geleverd te krijgen maar Mand en stijl hebben er steeds werk van gemaakt en veel tijd en energie in gestoken. Ook echt hele mooie manden ontvangen uiteindelijk. Zeker een aanrader!

Snelle levering en degelijk product

Product als omschreven, mooi, degelijk en vlugge levering

product zoals het moet zijn heel goed

Mooie mand, stevige kwaliteit en ontzettend snelle levering. Top !

Vlotte service en ben tevreden met de bestelling.

Vlotte service, ben tevreden met de bestelling. Mooi en en gewenst product.

Mooie manden en snel geleverd

Snel geleverd en zag er perfect uit en goed verpakt

Supersnelle levering!

De mand is netjes afgewerkt! Mijn dochtertje was er superblij mee.

Zeer vlotte afhandeling

Perfecte communicatie en zeer vlotte afhandeling.

Nette service, geweldig mooi product. Het is vrij prijzig, maar dat zie je echt aan de kwaliteit af,ik ben erg tevreden!

Snelle levering en goed verpakt

Prachtige mand op tijd geleverd