Supet

Zeer snel geleverd met naambordje

Geweldig super tevreden

Mooie producten,goed verpakt en snelle levering zeker een aanrader

Prachtig

Mooie mand voor kinderfiets van kleindochter met haar naam. Zijn we heel blij mee.

Mooie webshop

Super mooie webshop en het fiets mandje met naam voor onze kleindochter is echt heel mooi! En snelle levering , echt een aanrader!

Tof, snel en goe

Picobello

Mooi

Prachtige kwaliteit, prima prijs!

Nette webshop, net product, goede prijs, keurig verzonden. Alleen maar lof! Ga zo door

Mooie producten en snelle afhandeling

Als verbetering zou ik een mogelijkheid willen hebben om de manden te voorzien met een materiaal om het te geven water in de manden te houden. Echter weet ik dat zo een materiaal behalve plastic bijna niet te verkrijgen is. De door ons ondertussen verschillende modellen manden staan prachtig op BoksheideBuiten. Veel succes met de verkoop van jullie producten! Liefs, Alexandra.

Snelle levering, gepersonaliseerd en goede service

Snel geleverd Leuk gepersonaliseerd Goede service Duidelijke foto’s en voldoet volledig aan de verwachting

Prima, goede service

Gewoon goed. Na te kleine mand te hebben besteld deze gewoon retour kunnen sturen en een grotere besteld en ontvangen. Vlotte levering.

Goede en snelle service, goede prijs

De mand ziet er mooi uit en is vrij stevig. En met het hangbortje en de tekst erop is het ook nog uniek.

Mooi product en snelle levering

Perfect, zeer snel is de mand van onze keuze geleverd. De mand is precies zoals omschreven

Gewoon prachtig

Heel content van Goei levering heel vriendelijke persoon Op het uur dat het vermeld was

Mooi stevig mandje

Mooi formaat mand voor kinderfiets, niet te groot of te zwaar aan het stuur. Stevig materiaal, superleuk met naambordje.

Blij met Mand & Stijl

Prachtig mandje voor op de fiets besteld en netjes afgeleverd en dat voor een mooie prijs. Super blij mee.

Super goed, hele fijne site.

Erg fijne site, al meerdere keren dingen besteld en ook nog eens op tijd binnen. Een keer iets niet helemaal goed gegaan met de tekst omdat ik het zelf niet goed besteld had, kreeg een belletje en alles was weer goed geregeld. Fijn dus!!

Alles verliep vlekkeloos

Precies geleverd wat besteld is

Prachtige manden! Ik ben er heel blij mee! Mooie kwaliteit

Een mooi en leuk product

Een zeer goede ervaring, mooinproduct.

Hele mooie stevige manden van hier! Super blij mee

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit!

super

het is prachtige manden en heel goed ingepakt