Pluspunten
- Snelle levering - Erg goed verpakt
Verbeterpunten/
Pluspunten
Snelle levering, met zorg ingepakt.
Pluspunten
De mand was heel stevig verpakt en is daardoor zonder beschadiging overgekomen. De mand zelf is net zo mooi als de afbeelding.
Pakje rook naar sigarettengeur
Pluspunten
gewoon...SUPER!
Pluspunten
Prachtige manden afgeleverd!!
VerbeterpuntenMogelijk klanten presentje geven zodat ze een volgende x weer een bestelling plaatsen!
Het folie om de manden heen stonk erg naar sigarettenrook!
ik zou meer kleurkeuzes in poppenwagen dekentje willen. Omdat het alleen maar me wit rood was heb ik het niet mee besteld, anders had ik zeker een dekentje erbij gedaan. positieve kritiek. voor de rest ben ik hel blij met het kado voor mijn beste vriedinnetje
Pluspunten
Netjes stevig ingepakt.
Pluspunten
Prachtige mand, heel snel geleverd. Ben er super blij mee.
Pluspunten
Prachtige producten, snelle levering, goede communicatie. Aanrader!!!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Ga zo door!!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
zeer mooie kwaliteit mand en goed verpakt voor transport zodat hij zonder beschadigingen aan kwam
Pluspunten
- goed ingepakt - snel geleverd - mooie grote wasmanden - duidelijke communicatie ivm levering
Pluspunten
Snelle service, mooie/goede kwaliteit mand geleverd! Hij krijgt een mooi plekje in het nieuwe huis!!
Pluspunten
Snel geleverd! En zeer hoed verpakt.
VerbeterpuntenGeen